Nagy sebességű, teljesen automatikus zsugorító hüvely címkéző gép

A nagysebességű zsugorodó hüvelyes címkegépet nagy mennyiségű gyártási sebességre tervezték, hogy a hüvelyes címkék és a szabotázs sávok folyamatos áramlását szállítsák és zsugorítsák különféle üres vagy töltött kerek, négyzet alakú, téglalap alakú, ovális tartályokban műanyagból, üvegből és fémből, széles körben használják italok, élelmiszerek, gyógyszerek, személyes gondoskodás, háztartási, vegyi és egyéb ipari termékek számára, hogy megfeleljenek a munkafolyamat igényeinek. Minden zsugorító hüvelyes gép zsugorodó gépből, gőzzsugor alagútból, gőzfejlesztőből és szállítószalagból áll.

Műszaki adatok

Model számSLM-350SLM-450SLM-600
Sebességtartomány350BPM450BPM600BPM
Konténer alakjaKerek, négyzet alakú, téglalap alakú és ovális kontúrokkal ellátott edények
Konténer típusaÜveg, műanyag és fém
Ujjcímke anyagaPVC, PET, OPS és OPP
Anyagvastagság0,03-0,13 mm
Konténermérők28-125mm
Konténer magassága50-305mm
Sleeve Lay Flat25-200mm
Hüvely hossza38-305mm
Magméret5 "- 10" állítható
Teljes orsó külső átmérő500mm
Elektromos ellátás220V 50 / 60Hz 1 / 3PH; 380V 50 / 60Hz 3PH
Gépméret2,1 × 1,1x2M2,1 × 1,2x2M2,5 × 1,2 × 2,2M

Ez a nagysebességű zsugorodó hüvelyes címkegép 304 minőségű rozsdamentes acélból készült, amely szilárdságot és vibrációt csökkent, ugyanakkor csendes működést kínál. Servo-meghajtású, PLC-vezérlésű címkehajtó görgőkkel, cserélhető vágószerkezettel és címkéző kerekekkel tervezték a pontos és következetes zsugorodást hüvely címkézés, innovatív szabványos kettős letekercselő rendszer lehetővé teszi a folyamatos működést, csak egy rövid összefűzéssel, hogy a felhasználók maximalizálják a termelést a minimális leállási idő mellett, a gyorscserélő tüskerendszer minimalizálja az egyik termékről a másikra eső állásidőt, a többlapos forgó vágószerkezet rendkívül sima, egyenletes film vágása, ez az egyedülálló moduláris felépítés lehetővé teszi a pengék egyszerű cseréjét, vagy gyors, szerszám nélküli változtatást más vágódobozokban a címke formátumának vagy a tartály méretének megváltoztatásakor. A felhasználóknak lehetőségük van további tüskék megvásárlására is különböző méretű és alakú konténerekhez. A termékfuttatásokat felhasználóbarát érintőképernyős kezelőpanel HMI-vel programozzák.

Főbb jellemzők

1. Fordítsa meg a sebességszabályozást.

2. Palack bevezetése, palack automatikus feloldása, palack nyomása, hőszigetelés - fűrész vágás, PE préselés, zsugorodás, hűtés.

3. Ez a gép légkeverő mechanizmust alkalmaz az üveg tolásában és a forró tömítés-hűvös vágásnál. Lapos selyem impulzustömítést használ, a fűrészfog kései elvágódnak. Az egyedülálló hőtömítés-hűvös vágási mechanizmus garantálta a csomagolás agglutinációját, megbízható és művészi.

4. A palack automatikus feloldási készüléke gyorsabb és kényelmesebbé teszi az üvegcserét.

5. A filmmechanizmus és a feszültség leadása önként beállítja.

6. PLC programozható eljárásvezérlő rendszer.
7. Kettős légfúvók garantálják a zsugorodó kályha hőmérséklet-egyensúlyát a PAD hőmérséklet-szabályozóval, ami látszólag energiát takarít meg.

8. Szárny alakú rozsdamentes acél fűtési rendszert alkalmaz, amely hosszú ideig tartós.

9. A hőálló bolíviai izzószálas speciális fluor-sárkány szállítóháló övét zsugorított részben használják az állandó szállítás és a nagy kopásállóság biztosítása érdekében.

10. Ez a gép invert fordulatszám-szabályozó hálószalag szállító mechanizmust alkalmaz.

11. A szállítószalag magasságát az ügyfél igényeihez kell igazítani.

12. A palack belépésének iránya az ügyfél igényei szerint állítható be

13, az ügyfél kérésére, a műanyag öv helyett a zsugorodó alagút belsejében a rozsdamentes acél övet készítheti