Vödör feliratozó gép

Sok iparág a vödrökre támaszkodik anyagainak és termékeinek tárolására és szállítására. Függetlenül attól, hogy milyen típusú vállalkozást folytat, fontos, hogy a vödör címkézési rendszere megbízható, gyors és pontos legyen.

A termékek megfelelő címkézésének legjobb módja az alkalmazkodó rendszer. A VKPAK gépek moduláris felépítésűek és különféle kiegészítőkkel integrálhatók a különböző alkalmazásokhoz. A VKPAK gépei könnyen beállíthatók az Ön pontos tartályméretéhez, pontosan tartsa a helyén, miközben a címkét ragasztja. A vödörcímkéző egy gyors rendszer, amely különféle címketípusok befogadására képes, például körbetekerhető címkék vagy téglalap alakú vödrök lapos oldalsó címkéi.

Videó:

A jelenlegi felszereltségtől függően a Bucket címkézési rendszerünk lehet önálló rendszer vagy integrálható egy nagyobb gyártósorba. A VKPAK mérnöki képességei erősek, és büszkék vagyunk arra, hogy az Ön gyártási igényeinek megfelelő automatizálási megoldást tervezhetünk.

Fő paraméter (standard modell)
Pontosság lehetővé tétele± 1 mm
Címkézési sebesség30-45 db / perc
Címke méreteH: 20mm-285mm W: 20mm-135mm
Termék méretÁtmérő: 25mm-100mm H: 25mm-300mm
SúlyKörülbelül 185kg
Erő1000W

Vödörpofa címkézési megoldás

A Bucket feliratozó gép könnyen kezelhető a címkeszámlálóval. Előre beállított kötegelt vezérlés, billentyűzet és digitális kijelző, számos nagy formátumú hengeres címkézési alkalmazáshoz. Léptetőmotorokkal rendelkezik a gyors és pontos címkézéshez és pneumatikus vezérlésű kapuzáshoz. Vödöremelő motoros meghajtószerkezettel az optimális címkehelyezés érdekében. Alapértelmezésben átlátszatlan címkeérzékelővel és könnyen beállítható előadagolással és címke pozícionálással beosztással.

Megbízható megoldás az in-line vödrök és vödrök címkézéséhez. Egy egyedi letörölhető címkés applikátor kar van beépítve a VKPAK nyomtatásba, és az egységet vagy a címke applikátort pontosan fel kell címkézni a hengeres tartályokra, például vödrökre és vödrökre. Az övhajtású applikátor kar követi a vödör vagy a dob kerületét, hogy biztonságosan megtörölje a címkét.

A bemutatott rendszer egy VKPAK címkeszerelőt tartalmaz vízszintes helyzetben az előre kinyomtatott vödörcímke felhelyezéséhez. Az ilyen típusú vödrök / vödrök címkézési rendszere nagyobb címkét, például 6 ″ vagy 8,5 ″ széles címkét alkalmazhat a teljes, olvasható információ biztosítása érdekében.

A Pail címkéző az iparág technológiailag legfejlettebb Pail címkézőgépe. Kifejezetten az elülső vagy az elülső és hátsó címkék pontos és hatékony felhelyezésére szolgál nagy ipari kerek és szögletes vödrökre, vödrökre, kancsókra és kádakra. A VKPAK egyedülálló megközelítése törlőkapukat, légkezelést és szervo-menedzselt övrendszereket alkalmaz az egyenletes, ránctalan alkalmazás garantálásához. A vödrök, vödrök, kádak és kancsók fogantyúval történő csomagolásához egy opcionális orientációs modul minden alkalommal a címkéhez irányítja a fogantyúkat.

Címkéző típusa és specifikációi

Erőteljes és sokoldalú címke a vödrök, vödrök, kancsók és kádak elülső vagy többpaneles címkézéséhez

Géptípus: Vödörcímkéző gép, vödörcímke, vödörcímke

Alkalmazások címkézése: Elülső címkézés, többpaneles címkézés, teljes körű címkézés

Konténertípusok: Címkék kerek vagy négyzet alakú műanyag vödrök, kancsók, vödrök, kádak, fém és a legtöbb egyéb anyag

A szükséges specifikációknak való megfelelés érdekében

Ha egyszerű alkalmazási megoldásra van szüksége, a vödörcímke-applikátorunk számos prémium funkcióval rendelkezik, amelyek gyors és hatékony címkézést biztosítanak a legjobb munkahatékonyság elérése érdekében.

Egyedülálló kialakítás a maximális vödörcímkézési hatékonyság érdekében

A VKPAK-nál mindig olyan módokat és módszereket keresünk, amelyek segítenek a létesítményben optimalizálni a maximális munkaterhelés hatékonyságát. Vödörcímkénk ugyanezen módszertan alapján épül fel.

A címkéhez egy léghengerrel működtethető, rövid mozgatású, kinyúló vákuumrács (kb. 15 ″ hosszúságú) található, amely több változó sebességű, léptetőmotoros hajtású O-gyűrűs szalagot tartalmaz, hogy segítse és továbbítsa a hosszú adagolók adagolását. , puha címkék. A muffinventilátorokat vákuum előállítására használják, hogy a címke száraz oldalát az o-gyűrűkhöz tartsák, és ezzel mozgást biztosítsanak.

A vödör címkéjén a rács végén rögzített szilárd, nemezes ablaktörlő impresszert használnak a termék felületének érintkezéséhez, hogy a kezdeti rögzítéshez rányomják a címkét; a címke akkor csatlakozik, amikor az előrenyomuló termék lehúzza a rácsot.

A motoros O-gyűrűk mozognak, miközben a címkék kiadódnak, és megállnak, amikor a címke elülső éle eléri a nemez törlőkendő csúcsát. Ezt egy fotoelektromos címkeérzékelő határozza meg, amely érzékeli a leállási helyzetet és konzisztens (változó címkehosszak esetén is).

Szorosan elhelyezett, párhuzamos fogantyúsínek (függőleges helyzetben) vannak felszerelve, hogy minden termék tetejét megtisztítsák, annak érdekében, hogy megőrizzék az in-line tájolást, és megakadályozzák, hogy a termékek elforduljanak a helyzetükből, miközben a rögzített övstabilizátor szerelvényhez haladnak.

Ezeket a lépéseket párhuzamosan végezzük annak biztosítása érdekében, hogy a vödör címkézési folyamata folyamatosan maximalizálja a kapacitást és a lehető legnagyobb mértékben kiküszöbölje az állásidőt.

Tartós lett prémium anyagokkal és alkatrészekkel

A VKPAK összes címkeadagolójának alapkivitelében vödörcímkénk nagy teherbírású eloxált alumínium és rozsdamentes acél alkatrészek felhasználásával készül. Vezetősínek vannak beépítve a vödör címkéjének szállítószalagjába annak biztosítása érdekében, hogy a termék a pontos és következetes címkézés érdekében a megfelelő paramétereken belül maradjon.

A VKPAK Pail Labeler segítségével biztosítsa létesítménye maximális működési hatékonyságát. Lépjen kapcsolatba velünk még ma az induláshoz és kérjen árajánlatot.