Táska-címkéző gép

A VKPAK ismeri a tasak címkézését. Több különböző táska címkézési rendszert terveztünk. Töltött tasakok esetén a VKPAK címkenyomtatót-applikátort vagy címke-applikátort helyezhet a gyártósorra a tasakok címkézésére töltés után, de a raklapozás előtt. Az olyan információkat, mint a dátum és a tétel kódjai, a vonalkódok és a tartalom, kinyomtatják és / vagy automatikusan felviszik a meglévő szállítószalag zsákjára. Ez bármelyik VKPAK címkével megvalósítható. A címke konkrét modellje és mérete a címke méretétől, a nyomtató motor preferenciájától és az átviteli sebességtől függ.

A kitöltetlen tasakok címkézésére a VKPAK zacskó adagolási és címkézési rendszert tervezett. Ez a rendszer egy robot vákuumemelő rendszer előnyeit kihasználva bemutatja az üres tasakot a címkéző egységnek. A táska bemutatása után a címke kinyomtatja és / vagy az üres táskára felhelyezi az információs címkét. Ezután egy gyűjtőedénybe szállítják, hogy megvárja a töltési folyamatot.

Bármelyik tasakcímkézési rendszer integrálható a jelenlegi adatbázis- / megrendelés-feldolgozó rendszerekkel vagy beállítható önálló műveletként.

Büszkék vagyunk arra, hogy bemutatkozhatunk a kiváló tasakcímkéző gépek egyik legfelső gyártója és exportőre. Széles körben használják a különféle iparágak csomagolási soraiban. Fejlett technológiával integrálva, amely biztosítja az egyoldalas vagy a kétoldalas címkézést, ezt a gépet széles körben használják üres, előre elkészített álló tasakok címkézésére. Különböző specifikációkban és konfigurációkban elérhető ügyfelek számára ez a tasakcímkéző gép szigorúan tesztelhető különféle minőségi paraméterekkel.

A tasakcímkéző gépek típusai

Tegye vissza a címkét
A tasak hátuljára visszazáró címkét helyeznek. Ezt a tasak kinyitása után visszazárják. A visszazárható tasak címke segít megőrizni a terméket hosszabb ideig.
Elülső címke
A tasak elejére elülső címke kerül. Ezt fel lehetne használni a termékek elsődleges csomagolásán kívül, a márka ismertségének növelése érdekében. Ilyen lehet például az árcsökkentő címke.
Hátsó címke
A tasak hátuljára egy Vissza címkét helyeznek. Ez további információkat tartalmazhat, amelyek meghaladják a termék adott területét. Ez a tasakcímke a termékek táplálkozási adatait is megadhatja.

A VKPAK automatikus címkéző sokoldalú, lehetővé teszi az egyoldalas vagy a kétoldalas címkézést az üres, előre elkészített álló tasakokban vagy táskákban. Ideális olyan termelési környezetekhez, ahol kis tételekben a termékek széles választékát kell kielégíteni.

Az egyedi kialakítású tasakcímkéző a táskák tetejét és alját címkékbe rakja, és egy rakott halomba továbbítja. A termékpéldák többek között a következők: kávé, THC, marihuána, marihuánával kapcsolatos termékek, fűszerek.

Ha tasak címkézési megoldásra van szüksége, a VKPAK a következő termékeket kínálja, hogy megfeleljen az Ön igényeinek