Professzionális gyártó ipari kerek tégely címkéző gép

A professzionális gyártó ipari kerek edénycímkéző gép különböző méretű kerek palackokhoz, például kerek üvegekhez, kerek palackokhoz, kerek dobozokhoz használható, amelyek a kozmetikumok, az élelmiszerek, az orvostudomány, a napi vegyszerek és így tovább használhatók.

Főbb jellemzői:

1. A különféle ügyfelek igényeinek kielégítése érdekében fogadja el a szervomotort vagy az eredeti német importált címkéző motort.

2. Egygépes üzemeltetéshez a palackok be- és kihelyezéséhez forgótányér használható a termelés hatékonyságának maximalizálása érdekében.

3. A berendezés teljes anyaga nemzetközi SUS304 szabvány és importált alumíniumötvözet anyag, kétrétegű eloxáló kezelés, nagy korrózióállósággal, így soha nem rozsdásodik és deformálódik.

4. Az átlátszó címke felhelyezésénél nincs buborék, és a ragasztó címke nem hajlik össze.

Fő részek:

Elektromos szekrény, szállítószalag, külön palackkészülék, tekercses címkeszerű eszköz, ecsetcímkés eszköz, 1 # címkéző motor, működési rendszer és vezérlő rendszer

Berendezés funkció leírása:

Vezérlő rendszer: Használja a SIEMENS márkájú PLC vezérlőrendszert, magas stabil működéssel és rendkívül alacsony meghibásodási rátával;

Operációs rendszer: Az ember-gép 7 hüvelykes érintőképernyő, közvetlenül kezelhető, könnyen kezelhető felület, kínai és angol nyelven, kétféle nyelven, gazdag a súgó funkcióval és a hibakijelző funkcióval is;

Ellenőrizze a rendszert: Használjon német LEUZE ellenőrző címke érzékelőt, az automatikus ellenőrző címke állomás, stabil és kényelmes, nincs sokkal magasabb követelmény a munkavállalóra.

Címkézési rendszer küldése: Használjon SIEMENS nagy teljesítményű szervo vezérlőrendszert, stabil, nagy sebességgel.

Riasztási funkció: Az abel kiömlése, a címke meghibásodása vagy a gép működése közben fellépő egyéb meghibásodások riasztanak és leállnak.

Gép anyaga: A gép és a pótalkatrészek mind S304 rozsdamentes acélt és eloxált senior alumíniumötvözetet használnak, nagy korrózióállósággal és soha nem rozsdásodással.

Címkézési mód: A szervo send label rendszer segítségével címkét küldhet a termék felületére.

A kisfeszültségű áramkörök mindegyike a német Schneider márkát használja.

Fő paraméter:

Vezetési módSzervómotor
Hozam (db / perc)20-150 (állítható)
Működési irányBalra vagy jobbra
Szállítószalag sebessége≤40m / perc
A címkézés pontossága± 1,0 mm
A címke tekercsének belső átmérője76 mm
A címke tekercsének külső átmérője350 mm (max)
A megfelelő méretű címkeNormál méret: H: 15-130 mm L: 15-300 mm
(Egyéb méret testreszabható)
A megfelelő méretű palackokTestreszabható
A nyomtató eszköz levegőt használ5kg / cm²
Erő1000W
Súly350
Szállítószalag magassága900 ± 50mm (magasság testreszabható)
A gép mérete1800 (L) 800 (W) 1300 (H) mm
Feszültség110V / 220V / 380V

Munkafolyamat:

a. a palackok külön palackkészülékbe költöznek az elválasztáshoz, tartsák az üvegeket egy bizonyos távolságban, és középvonalban mozogjanak.

b. Amikor az érzékelő ellenőrzi a palackot, küldjön jelet a PLC-nek, a PLC először megkapta a jeladatokat az információkkal, majd kimeneti jeleket a szervomotor-vezetőhöz, amelyet a meghajtómotor hajtott az elküldés címkéjéhez.

c. A kefe címkeszerkezet először az egyik oldalon lévő címke felett van, majd a palack a tekercses címke eszközben körbefordul, a kefe címke a palack testén található, és a címkézés befejeződik.

A szállítószalag a palack méretétől függ, a címkézési sebesség beállítható. A címkéző gép csak gyártósorral vagy működéssel köthető össze.