csapat

A VKPAK Machinery Sanghajban található, Kína élvonalában, a kínai gazdasági, pénzügyi, kereskedelmi és szállítási központban. Nem csak büszkék vagyunk gépünk kiváló minőségére, hanem kiváló ügyfélszolgálatunkra is. Az egyablakos hatékony vásárlási szolgáltatás biztosítása érdekében a VKPAK, a címkézőgép-gyártótól kezdve, több gyárat is befektetett és megosztott a töltőgép, a sapka és a csomagoló gép között. Kutatási és fejlesztési mérnökeink professzionális megoldást tudnak készíteni a testreszabott gépek számára az ügyfél különféle követelményeinek megfelelően minden iparágban, például élelmiszer- és italgyártásban, kozmetikában, vegyszerekben, növényvédő szerekben, információkban, kommunikációban stb. és küldetés.

Az öntapadó címkézési megoldásokra összpontosítunk minden típusú és formájú csomagoláshoz. Ha az Ön gyártási folyamatához szükséges címkéző gépek szükségesek, akkor az Ön egyedi alkalmazásainak megfelelő egyszerű vagy megfelelő megoldást tudunk nyújtani.

Gyárkiállítás

Törődünk a magas színvonalú, nagy teljesítményű és a csúcsteljesítményt használó feelling-kel. És örömmel osztjuk meg technológiai előnyünket értékes ügyfeleinkkel. A jól megalapozott vállalattal való hosszú távú együttműködés során megtanultuk fejlett vezetői tapasztalatukat és technológiájukat, és rengeteg fejlesztést és innovációt szereztünk.

Az automatizálási berendezések trendjein és megértésén alapuló VKPAK a technológiai innovációba vetett hit, a piaci kereslet által vezérelt önfejlesztési megközelítés, a piaci kereslet a vállalkozás hosszú távú fejlődéséhez vezet, a vállalat vezető technológia , kiváló minőségű, jó műszaki szolgáltatások, amelyek jó hírnévnek örvendenek, és nagy támogatást kapnak a hazai és külföldi vállalkozásoktól. A megrendelések 80% -a a törzsvásárlókhoz és az ügyfelek ajánlásához érkezik.

Támogatása és elégedettsége erőfeszítésünk iránya és imputálása. Megmutatjuk minden előnyünket, nőjünk fel együtt. Biztosak vagyunk abban, hogy hosszú távú és barátságos üzleti együttműködést tudunk folytatni Önnel. Az ön bizalma, valamint szolgáltatásunk és gépünk miatt.

Csapatunk