Can feliratozó gép

A VKPAK képes címkézni a gépeket

A címkék kézi felvitele megfizethető és egyszerű módszer, de nem praktikus módszer a címkék nagy mennyiségben történő felvitelére. A csomagolási rendszerének automatizált címkézőgépei hatékonyabb gyártást tesznek lehetővé, és több időt takarítanak meg, miközben csökkentik a gyártási költségeket.

A VKPAK különféle címkéző és nyomdagépeket gyárt, amelyek automatikusan kinyomtatják és rögzítik a címkéket számos konténertípushoz, mint például üvegek, palackok vagy konzervdobozok. Termékeink tartós alkatrészeket és a népszerű márkák legújabb technológiáit használják annak biztosítására, hogy pontos nyomatokat kapjon a csomagjairól.

A VKPAK eladó címkézőgépei segítenek a rugalmasabb csomagolási rendszer és a tartós nyomatok kiépítésében, hogy márkája kiemelkedjen a polcokon található többi termék közül. Hagyja, hogy a termék csomagolása beszéljen helyetted, vonzzon több ügyfelet, és figyelje az eladások fokozódását azáltal, hogy a VKPAK csomagolási megoldásait választja.

A dobozos címkéző gépünk konzervtípusokban használható

Alumínium doboz, néha tévesen "konzervdoboznak" nevezik, egyszer használatos tartály elsősorban alumíniumból készült csomagoláshoz. Általában élelmiszerekhez és italokhoz, például sörhöz, sült babhoz és leveshez használják, de olyan termékekhez is, mint olaj, vegyszerek és egyéb folyadékok.

Italos doboz (vagy ital doboz) egy fémtartály, amelyet olyan folyadék rögzített részének tárolására terveztek, mint szénsavas üdítők, alkoholos italok, gyümölcslevek, teák, gyógyteák, energiaitalok stb.

Olajdoboz (olajos vagy olajozó) egy doboz, amely olajokat (általában motorolajat) tart a kenőgépekhez. Olajkonzervet olaj alapú lámpák töltésére is lehet használni. Egy foglalkozás, amelyet olajozónak neveznek, használhat olajkannát (egyéb eszközök mellett) a gépek kenésére.

Acéldoboz, konzervdoboz, ón, acél csomagolás vagy doboz áruk forgalmazására vagy tárolására szolgáló, vékony fémből készült tartály. Számos kannát meg kell nyitni a "vég" nyitva vágásával; másoknak levehető fedele van. Sokféle tartalmat tárolhatnak: ételeket, italokat, olajat, vegyszereket stb.

Cégünk által gyártott automata címkézőgépet a doboz dobozához tervezték. Automatikus leállítás, számlálás, energiatakarékosság. Palackokhoz, sörösdobozokhoz és egyéb hengeres tartályokhoz alkalmas.

Új dobozcímkéző gépet kaptunk! Ez nagyobb rugalmasságot biztosít számunkra a speciális sörök csomagolásában. Nyomtatott kannáinkkal egyszerre bizonyos számú kannát kellett megrendelnünk, ami korlátozta a különféle sörök csomagolását (mert nem tárolhatunk végtelen dobozokat!). De ez az új gép lehetővé teszi számunkra, hogy külön rendeljünk üres fekete dobozokat és címkéket! Tehát most kísérletezhetünk különböző kocsmák kedvenceinek csomagolásával a nagyközönség számára! A dobozok feketén jönnek hozzánk, feltöltözzük a napi sörrel, lezárjuk és varrjuk, majd rájuk csapjuk a címkét.

Mi az a dobozos címkézőgép?

A dobozos címkéző vagy nyomdagép a következőképpen is nevezhető, az elvégzett munka típusától és a gép által kezelhető tartálytól függően:

  • Konzervdoboz címkéző / nyomdagép vagy óncímke / nyomdagép
  • Üveg címkéző / nyomdagép
  • Palackcímkéző gép

Olyan gépek, amelyeket címkék nyomtatására és felhelyezésére terveztek különféle termékekre, csomagokra vagy konténerekre. Sok felületi típust ragaszthatnak, mint például alumínium, szálas dobok, műanyag, acél és üveg.

Mivel a címkékre sok esetben nagy szükség van, a címkéző és nyomdagépeket sok nagy csomagolási mennyiségű vállalat működésébe beépítik. Azok a vállalkozások, amelyek raktárkezelési rendszerrel rendelkeznek a készletekhez, speciális címkéző berendezésekre is szükségük van. E gépek másik célja a megfelelőségi jelölés, mivel a berendezésgyártók üzemi folyamataiba is beépülnek.

A címkéző és nyomdagépek a kézi eszközöktől kezdve a címkék egyszerű kiadásán át a nagy gyártású gépekig, amelyek teljesen automatizált nyomtatási és alkalmazási folyamatokat tesznek lehetővé. Valójában az automatikus címkéző gépek a piacon forgalmazott leggyakoribb címkefajták közé tartoznak, mivel működésükhöz nincs szükség kezelőre. Ami a VKPAK címkéző és nyomdagépeit illeti, mindegyikük automatikusan működik.

A kannás címkézőgép fő alkotóelemei

# 1 etető garat
Az adagoló garat fontos szerepet játszik az egész címkézési folyamatban, és biztosítja a címke pontos elosztását a tartályokon. A konténereket a címkézési állomáshoz továbbítja, hogy folyamatosan és szisztematikusan címkézzen. Ezenkívül megakadályozza a konténerek feltörését és kiküszöböli a címkézendő tárgyak kézi betöltését.

2. címkéző állomás
Ez az állomás a címkepárnából és a címkefejből áll, amelyek segítségével szabályozhatja a megfelelő elhelyezést a címkézett üveg méretéhez igazodva.

# 3 Érintőképernyős vezérlőpult
A központ lehetővé teszi a címkézési folyamat szisztematikus kezelését. Ezzel módosíthatja vagy módosíthatja a gyártási folyamat beállításait. Ezenkívül a központ figyelmezteti a kezelőt minden olyan sürgősségi esetre, amely azonnali figyelmet igényel.

# 4 Hajtómű
Ez a mechanizmus rendelkezik a motorral, a görgős rendszerrel és a szállítószalaggal, amely az egész címkéző gépet meghajtja, és segíti az alkatrészek ennek megfelelő mozgatását.

Hogyan működhetnek a címkéző gépek

Mindegyik címkéző és nyomdagép alapvetően ugyanúgy működik. A címkézési folyamat kezdeti szakasza azzal kezdődik, hogy a termékeket az etetőtartályon keresztül juttatják el a címkéző állomásra. A címkéző állomáson a kupakot vagy a tartálytestet felcímkézik, amikor azt a szállítószalag folyamatosan mozgatja.

A nyomásérzékeny címkéknél az előkészített címkét felhelyezik, és forog, miközben a kupakra vagy a hengeres tartály testére tapad. Másrészt az optikai lézernyomtató és az injekciós nyomdagép lézerrel vagy tintával nyomtatja a tartályokat, amikor áthaladnak a címkézési állomáson.

A címkével ellátott / nyomtatott tartályok tovább mozognak a szállítószalagon, amíg el nem érik a sor végét. A gép elvégzi a többi tartály címkézési eljárását, hacsak nem állítja le.

Ha dobozos címkézési megoldásra van szüksége, a VKPAK a következő termékeket kínálja, hogy megfeleljen az Ön igényeinek