Automatikus dupla fejű hő PVC címke zsugorító hüvely címkéző gép

A két gépet egyben kombinálva (az egyik gépnek két funkciója és alkatrésze van, az egyik rész hüvelyes üvegetest és a másik része a palack kupakja), és szinkronizált hüvely.

A VK-D250 csökkenti az elektromos berendezéseket, szállítószalagokat és így tovább, ezáltal csökkentve a költségeket.

Ez a gép csúcstechnológiát alkalmaz, jó dizájnnal, szinkronizált munkával és nagyon pontos hüvellyel.

Az emberek kezelése egyszerű és kényelmes, és ennek a gépnek csak egy embernek kell dolgoznia.

Ez a gép programvezérlést használt, ezért nagyon profi.

A gép anyaga rozsdamentes acél.

Ez az automatikus hüvely címkéző gép elfogadja a PLC vezérlést, a pozícionáló modult, a szervomotort és a frekvenciaváltót. Ezenkívül érintőképernyője humanizált művelettel rendelkezik.

A pontos öntapadós címkével a berendezés az öntvénycímkére és a különféle formájú palackok lezárására vonatkozik, hatszögletű olajdobral, alkalmas nagyobb palacktípusokhoz. például 3-5 literes hordókonténerek. A termékek nagyon népszerűek a hazai és a tengerentúli piacokon.

Automatikus dupla fejű hő PVC címke zsugorító hüvely címkéző gép

Műszaki paraméter

Fő motorméret (hossz * szélesség * magasság)2000L x 950W x 2000H (mm)
A fő motor gyártási sebessége10-400BPM
Fő motor tápellátásaAC 3fázis: 220v / 380v
Palack / doboz lapos szélességű48 -185mm
Palack / kannás anyagokÜveg, fém, műanyag
Címke hossza25mm -280mm
A címke vastagsága0,03 mm -0,13 mm
Címke anyagaPVC.PET.OPS
Palack / doboz magassága15mm -320mm
Palack / doboz átmérője30,5 mm -120 mm
Palack / doboz alakúkerek, négyzet alakú, ovális, téglalap alakú
Fő motor tömege500kg

Automatikus dupla fejű hő PVC címke zsugorító hüvely címkéző gép

Műszaki jellemzők és alkalmazás:

1. Az automatikus hüvely címkéző gépnek két szabványos mechanizmusa van, az egyiket a palack testének, egy másik a palack szájának címkézésére használják.

2. Az alapanyagok rozsdamentes SUS304 acélból készülnek, egyszerű felépítésű, gyönyörű megjelenésű, könnyen tisztítható, a víz nem rozsdásodik.

3. A hüvely pontos elhelyezésének biztosítása érdekében. A moduláris felépítésű, formázza a pálcika vezérlését, precíziós, nagy sebességű hüvelyt.

4. Kiváló minőségű érintőképernyős működési szakasz, működési, kényelmes, gyors megvalósítás. csak egy személyre van szükség a működéshez, könnyen karbantartható. A Panasonic szervo rendszer, a nagy sebesség biztosításához szolgáló szervo vezérlőrendszer, szabványos hibamentes készlet.

Automatikus dupla fejű hő PVC címke zsugorító hüvely címkéző gép

Előnyök

1. Fejlett technológia: Japán gyártmányú motor vezérli a szinkron vágórendszert, hogy biztosítsa a vágószerszám hosszú élettartamát és a nagy pontosságú címkét.

2. Nagyon hatékony gyártási sebesség: 400 üveg / perc (normál palack) A gyártósorral működhet, vagy csak egyedül is működhet.

3. Címket vezérlő érzékelő polc

4. Rugalmas választás: A gép feje hajlítható, hogy illeszkedjen egy kerek palackhoz, egy négyzet alakú palackhoz, egy elliptikus palackhoz, az üveg tetejéhez és a palack testéhez. A legújabb kettős anyagszolgáltató rendszert alkalmazzák az anyag cseréjére, kevesebb idővel.

5. Egyedülálló szinkron vágó talp: A vágó talpat nem kell megváltoztatni a specifikáció tartományán belül. Ha a specifikáció változtatásra szorul, öt percen belül megteheti.

6. Egyszerű és biztonságos üzemeltetés: Színes, embereket irányító műveletet használnak, angol és kínai változatokkal egyaránt.

7. Alacsony fogyasztású karbantartási költség: olcsó elhagyott penge a könnyű cseréhez.

8. A vágószerszámok hosszú élettartama: acél-összekötő erőátviteli mechanizmus, forgó forgácsolás és hosszabb élettartam.