Automatikus nagy sebességű palack zsugorodó hüvely címkéző gép

A címkéző gép általános eleme

Az automatikus kerek palack címkézőgép elfogadja a PLC programozható vezérlőt, az importált szervomotort, a szervo meghajtót, a frekvenciaváltót és az átalakítót; ezenkívül ez a palackcímkés gép elfogadja a pozícionáló modult, hogy az öntvénycímke pontos, gyors és stabil legyen. A palackcímkéző gépünknek nem csak nagyon pontos a címke öntési helyzete, hanem zsugorodás után is ellenáll a palack tökéletes alakjának.

Nagy sebességű palack zsugorító hüvely címkéző gép alkalmazása

Az automatikus palackcímkéző gép az élelmiszeriparra vonatkozik, mint gyümölcslé, tea, ital, tejtermékek, tiszta víz, ételízesítők, sör és sportitalok stb. Mindenféle palack; ez a palackcímkés gép különféle típusú palackokhoz alkalmas, például: kerek palack, négyzet alakú palack, lapos palack, ívelt palack és csésze alakú stb. ellenáll a palack tökéletes alakjának a zsugorodás után.

A nagy sebességű palackok zsugorodó hüvelyes címkéző gépének jellege

1. Egész gépben nagy mennyiségű rozsdamentes acél és jó minőségű ulminium ötvözet, ésszerű törés, kompakt, kényelmesen beállítható;

2. Zsugorfólia térfogat címke állvány, illeszkedik az állítható eszközhöz, kényelmes beállítani a különböző térfogatú címke szerint 5 ~ 10 papír cső.

3. Egyszerűen telepítés, akkor kényelmes négyzet alakú és kerek palackhoz.

4. Nincs szükség műszerre, a forgó mechanizmust kényelmes beállítani, alkalmazni a különböző palacktípusokra.

5. Egyedi hüvely címkézési módszer, fogadja el a hüvely címkézési módját, nemcsak kényelmes, hanem ésszerű is.

6. Az egyedi kivitelű késlemez a specifikáció hatókörén belül elkerülheti a késalap cseréjét, a késcsere gyors és kényelmes.

7. Fogadja el a japán import szervo rendszert, és a nagy érzékenységű fotoelektromos, a címkevágás pontossága nagyon magas.

8. A címke helymeghatározó rendszer elősegítheti és lefokozhatja a fázisban történő elhelyezést a palacktípus követelményeinek megfelelően.

9. Rozsdamentes acél elektromos berendezések vezérlő tokja, vezérlés elfogadja a japán OMRON PLC-t.

10. Alkalmazza a fejlett ember-számítógép interfész automatikus vezérléstechnikát, a legfontosabb elektromos alkatrész mind a nemzetközi híres ipari márkához alkalmazkodik.

Ha érdekli termékeink, vagy részletesebb termékinformációkat szeretne megtudni, kérjük lépjen kapcsolatba velünk. Üdvözöljük gyárunkban is!

Termelési kapacitás Az ügyfelek igényei szerint
 Címke specifikáció φ30 ~ 90mm
 Palack és doboz átmérője φ28 ~ 90mm
 Címke hossza 30 ~ 250mm
 A címke vastagsága ≥0,035mm
 Címke anyaga PVC / PET / OPS
 Fő gép teljesítmény 4 kW (220 V, 50 Hz)
 Külső méret 2100 × 900 × 2200mm
 Súly 480kg