Ampulla címkéző gép

Nagy sebességű automata függőleges ampulla címkézőgép modell A címkézőgépet szigorú felügyelet mellett gyártják, szem előtt tartva a gyógyszeriparban és a vele rokon iparágakban alkalmazott szigorú gmp szabványokat. A gyártási folyamat során elfogadott nagyon szigorú minőség-ellenőrzési előírások garantálják a problémamentes működést és minimális karbantartási / leállítási időt igényelnek. A gép magas kihasználtsága megtakarítja a termelési költségeket és értékes időt takarít meg. Az automatikus ampulla címkéző gép változó váltakozó frekvenciájú meghajtórendszerrel rendelkezik a gép zökkenőmentes vezérléséhez, a szükséges kimenő percenként akár 220 ampulla érdekében. Online kötegelt nyomtatással rendelkező gépek. A rendkívül csendes gép minimális zajszennyezéssel rendelkezik, és ezáltal a munkaerő termelékenységének növekedését eredményezi. A lejtős adagolótartály biztosítja a tárgyak egyenletes áramlását a címkézéshez.

Automatikus ampulla matrica címkéző gép nagy sebességű körbefuttatáshoz ampullákon. Az ampulla matrica címkézője modern mikroprocesszoros vezérlő címkeadagoló rendszert tartalmaz, felhasználóbarát érzékelő rendszerrel a címke és a termék számára. Az ampulla matrica címkéző gép alkalmas kerek injekciós üvegek és más kerek tárgyak címkézésére. A termékektől és a címke méretétől függően percenként akár 200 egység címkézésére is képes. Kifejezetten elektronikus és mechanikus rendszer az átlátszó (nincs megjelenés) címkék nagyon nagy sebességgel történő felvitelére az üvegcsékre az opcionális speciális címkeérzékelő rendszer használatával. Valóban egyetlen és egyetlen nagysebességű rotációs lánc áll rendelkezésre a címkézőgép körül, egyedülálló egypontos szinkronizált sebességszabályozó rendszerrel. A beépített automatizált címkehossz-érzékelő rendszerek kiküszöbölik a címkehossz-adatok kézi betáplálását és tárolását a memóriában, és minden alkalommal ugyanazt kell letölteni a címke méretének megváltoztatásához és a gép újraindításához. A rendszer így értékes időt takarít meg, elkerülve a gép leállási idejét, és hozzájárul a magasabb termelés eléréséhez.

Mi az ampulla?

Az ampulla (ampulla és ampulla is) egy kis lezárt injekciós üveg, amelyet egy minta, általában szilárd vagy folyékony minta tárolására és megőrzésére használnak. Az ampullák üvegből készülnek.

A modern ampullákat leggyakrabban olyan gyógyszerek és vegyszerek tárolására használják, amelyeket védeni kell a levegőtől és a szennyeződésektől. Hermetikusan lezárják a vékony tetejét nyílt lánggal megolvasztva, és általában a nyakról pattintva nyitják meg. A vegyszer fölötti helyet a lezárás előtt inert gázzal lehet kitölteni. Az üvegampullák fala általában elég erős ahhoz, hogy minden nehézség nélkül kesztyűtartóba lehessen vinni.

Amikor ampulla címkézési megoldásra van szüksége, a VKPAK a következő termékeket biztosítja az Ön igényeinek kielégítése érdekében