Lapos üveg címkéző gép

A teljesen automatikus laposüveg címkézőgép sokféle termékben használható, például papírdobozban, irattartó zsebben, papírreszelőben, kartonpapírban és a könyvek címkézésén, stb. azon termékek bizonyos felületi címkézésére, amelyek felülete általában sima. A futási folyamat integrált működése a következő:

Először is, a címkézésre váró termékeket kézi munkával, kártyahasító géppel vagy az áramlási vezeték csatlakoztatásával helyezik el vagy szállítják. És a szállítószalag szállítja a termékeket, és az olyan korrekciós mechanizmus, mint a vezetőrúd, helyrehozza őket. A javított termékek a futószalag meghajtásával átmennek az induktoron. Miután az induktor megkapja a jelet, az üzenetet elküldi a programtárolóba, amely megkapja a jelet, amely kimenetet küld a fejjel vezérléséhez, megvalósítva a címkézési funkciót. A címkézés után a termékek a fedőmechanizmus révén ismét a címkére kerülnek. Ekkor a teljes címke teljes folyamata befejeződik. A címkével ellátott termékek összegyűjthetők.

Az oldalsó matrica címkéző / lapos üveg címkéző gép gépe nagyon felhasználóbarát és nagyon masszív. Nagyon alkalmas címkék felhelyezésére az elülső, hátsó és oldalsó oldalakon; lapos, ovális, négyzet alakú, kerek alakú edényekből. Ez a modern lapos üveg címkéző berendezés percenként legfeljebb 100 címke kapacitását teszi lehetővé, a címkék és a termékek alakja és mérete alapján. A címkézési sebesség attól is függ, hogy a termék nagyobb sebességgel stabilan mozog-e a gép szállítószalagján. Ennek az automatikus, függőleges és lineáris gépnek van egy termékbeállítási rendszere, amely szinkronban van a felső tartószalagrendszerrel. Ez magában foglalja a legújabb mikroprocesszorral vezérelt címkiadagoló rendszert és a címkék és termékek egyedi érzékelő rendszerét is. Ez a többcélú lapos üveg címkéző gép valójában számos felhasználónak megfelel a modern csomagolás követelményeinek. Ez egy nagyon gyors, precíz, hatékony és tartós berendezés. Az egyszerűen használható beállítás a legkevesebb szerszám vagy alkatrész cserét eredményezi. Ez a lapos üvegcímkéző gép különlegesen zsebrendszerrel és takarmányféreg-rendszerrel is kialakítható; a szállítószalag palackjainak pontos összehangolása érdekében a címkék tökéletes felhelyezése érdekében. Ez még egy különálló pontot és egy szinkronizált sebességszabályozó rendszert is tartalmaz. A benne rejlő címkehossz-érzékelő rendszer segít elkerülni a címke hosszának részleteinek kézi bevitelét és tárolását a memóriában, és ugyanazok az adatok lekérését minden alkalommal a címke méretének megváltoztatásához és a berendezés újraindításához. Ez a lapos üveg címkézési rendszer így időt takarít meg, megakadályozza a gép leállási idejét, növeli a gyártást és csökkenti a kiadásokat. Ezen az automatizált palackcímkéző gépen kívül fel lehet használni címkék felhelyezését az egyoldalas lapos palackokra, sőt a kör alakú palackok testére / körbefuttatására is. Opcionálisan üveg vagy akril biztonsági szekrény is kapható.

Az automatikus lapos matrica címkéző gép az egyik leginkább felhasználóbarát. Alkalmas elülső, hátsó vagy oldalsó címkék felhelyezésére lapos / ovális / négyzet alakú / kerek edényekre, percenként akár 120 címke kimenettel, a termékek alakjától / méretétől és címke méretétől függően. Automatikus termékbeállító rendszer szinkronban a felső tartó öv rendszerrel. A gép modern, kifinomult mikroprocesszoros vezérlőcímke adagoló rendszert tartalmaz felhasználóbarát érzékelő rendszerrel a címke és a termék számára. Az opcionálisan körbefutó rendszerrel is kapható gép rugalmasabbá teszi az egyoldalas címke felhelyezését a lapos palackokra vagy a kerek csomagolást a kerek termékekre.

A legsokoldalúbb, legelegánsabban tervezett lineáris címkézőgép, amely kielégíti a modern csomagolószalagok fő felhasználóinak igényeit, nagy hatékonyságot, sebességet, pontosságot és tartósságot igényel. Könnyen használható beállítások, minimális szerszámot vagy alkatrészcserét igényelnek. A gép robotizált iker mozgatható zsebrendszerrel vagy iker adagoló féreg rendszerrel tervezhető és szállítható, amely biztosítja a palackok tökéletes igazítását a szállítószalagon a pontos címkézés érdekében. A termékstabilizáló rendszer kiválasztása a termék alakjától, méretétől és a kívánt sebességtől függ.

A matrica címkéző gép saját egyedi, egypontos szinkronizált sebességszabályozó rendszerrel rendelkezik. A beépített automatizált címkehossz-érzékelő rendszerek kiküszöbölik a címkehossz-adatok kézi betáplálását és tárolását a memóriában, és minden alkalommal ugyanazt kell letölteni a címke méretének megváltoztatásához és a gép újraindításához. A rendszer így értékes időt takarít meg, elkerülve a gép leállási idejét, és hozzájárul a magasabb termelés eléréséhez. A gép külön megvásárolható edzett (szabotázs) üveg vagy akril biztonsági szekrénnyel szállítható. Azok a gépek, amelyek minden alapvető funkciót standard felszerelésként igényeltek, hogy megfeleljenek a jelenlegi piaci igényeknek, költségeket és időt takarítanak meg.

A gép kifejezetten egyoldalas lapos palackok, valamint test / burkolat címkék felvitelére szolgál a kerek palackokon opcionális szolgáltatásként.

A teljesen automatikus sík felületű címkéző gépek főbb mechanizmusai:

1. A fejléc ülésének beállításával beállíthatja az X tengely, az Y tengely, a Z tengely és az R tengely irányát.

2. A fejléc tartalmaz alkatrészeket - gyűjtő mechanizmust, görgős mechanizmust, hámlasztó mechanizmust, adagoló mechanizmust, fuvarfelszerelést és a motor meghúzását.

3. A szállítószalag arra szolgál, hogy a címkézendő termékeket a címkézési területre vigye és befejezze. Ezután küldje el a termékeket erről a területről.

4. A szállítószalag vezető rúdja pozitív hatással van a termékek szállításakor.

5. Képernyő érintése. Az ember-gép kezelési interfész a berendezés nyitási és leállási állapotának szabályozására, a hibakeresési paraméterek megváltoztatására, az I / O monitorozás megfigyelésére és így tovább használható.

6. Az elektromos doboz vezérlése a berendezés áramköri konfigurációjának felel meg.

Ha lapos palack címkézési megoldásra van szüksége, a VKPAK a következő termékeket kínálja, hogy megfeleljen az Ön igényeinek