Ovális palack címkéző gép

A VKPAK ovális címkéző készülékek a legsokoldalúbbak a modern csomagolás igényeinek kielégítésére, amelyek nagy hatékonyságot, pontosságot és megbízhatóságot igényelnek, miközben alacsony költségvetési költségeket tartanak fenn. Az öntapadó címkék ovális címkézőjei egyszeres, elülső és hátsó, vagy körbefűző címkéket alkalmazhatnak lapos, ovális, négyzet alakú, kerek alakú palackokon vagy edényeken. Modulunk biztosítja az ovális alakú palackok maximális stabilitását és egyenes helyzetét. Ez a modul biztosítja a palackok tökéletes igazítását a szállítószalagon a pontos címkézéshez, szinte minden típusú palackhoz.

A nagyteljesítményű gépek címkézését kifejezetten ovális puha műanyag palackokhoz tervezték, hogy elkerüljék az élek elégtelen címkéit vagy a szabálytalan palackok alacsonyabb pontosságú címkéit.

Az ovális palackok ideálisak sokféle felhasználáshoz és iparhoz, ideértve, de nem kizárólag:

  • Biotechnológia
  • Szerződéses kitöltők
  • Környezeti
  • Ételek és aromák
  • Egészségügy
  • Otthon és kert
  • Háztartási vegyszerek
  • Portás / higiénia
  • Testápolási
  • Gyógyszerészeti

A lapos és ovális oldalú termékekhez konfigurált VKPAK kiváló pontossággal és egyszerű beállítással rendelkezik. Ha lapos vagy ovális oldalú termékei egy, kettő vagy akár három címkét igényelnek, akkor a VKPAK-nak megvan a tervezése előrelátása, hogy a munkát egyszerűen és újra fel lehessen állítani. Az alábbi kép gondolkodásunkra utal - ami a való életre való tervezést illeti, nem irreális remény, hogy a rögzített letörölhető kefe sörtéi egyenletes nyomást gyakorolnak egy ívelt felületre (ebben az esetben a termék felületének görbéje követhető rugós kefe tartónk). VKPAK gépként a modulok hozzáadásának lehetősége a megrendeléskor vagy a forgalomba hozatalt követően lehetővé teszi az ovális és kerek termék nagyon gyors termékcserét.

Ne ijedjen meg versenytársaink által a miénknek tűnő berendezések árajánlatairól - amelyek valószínűleg nem egyeznek a teljesítményünkkel - minden ügyfelünk örül a felszerelésünk által képviselt értéknek.

Jellemzők

Gyors átállás - A termékváltáshoz nincs szükség eszközre. A nagyméretű kézikerekek szinte erőfeszítés nélküli beállítást tesznek lehetővé, a motoros segítség nélkül (a motoros segítség növeli a költségeket / bonyolultságot és még valamit a szervizben). Úgy döntöttünk, hogy egyszerűek legyünk: a helyzetbeállításokkal egy kicsit drágább maratott vonalzókat és skálákat választunk a „digitális indikátorok” fölé, amelyek idővel kudarcot vallanak (ez is egy másik szolgáltatás). A munkák közötti telepítési idő egyszerű és gyors.

Megismételhetőség - A gyártási munka minden elektronikus beállítását / paraméterét elmentheti az érintőképernyőre, lehetővé téve a pontos megismételhetőséget a futtatások között.

Rugalmasság - A VKPAK moduláris formátumban van kialakítva, amely lehetővé teszi több konfigurációt az Ön munkakörének megfelelően. A Mechanika és az Elektronika egyaránt moduláris, lehetővé téve a mechanika és az elektronika gyors hozzáadását és eltávolítását.

A színes érintőképernyő - könnyen használható és könnyen érthető. A gép állapotáról és a hibaelhárítási menükről is tájékozódhat.

Ha ovális palackcímkézési megoldásra van szüksége, a VKPAK a következő termékeket kínálja, hogy megfeleljen az Ön igényeinek