Doboz címkéző gép

Automatizált címkéző rendszer hullámpapír dobozokhoz, tokokhoz és karton csomagolásokhoz

Leginkább a VKPAK címkézőgéppel ajánlott.

Akár a fogyasztási cikkek dobozait, az élelmiszer-kartonokat, akár bármilyen más típusú termékeket csomagolja, a címkézési rendszer számít. Termékek gyártása vagy terjesztése során a hatékonyság és a pontosság döntő fontosságú a siker szempontjából. A hanyag vagy lassú rendszerek teljesen kisiklhatják a termelést és a nyereséget. Ezért olyan fontos, hogy megbízható dobozos címke-applikátort válasszon vállalkozásához.

Kereskedelmi dobozok címkézése

A kereskedelmi szállítás és csomagolás végtelen választékot kínál, és mindegyikük pontos dobozos címkézést igényel. Lehet, hogy összecsukható kartondobozokat használ élelmiszer csomagoláshoz, például gabonadobozokhoz vagy pizzatálcákhoz. Az ilyen típusú dobozok a legjobban néznek ki világos, világos címkékkel, amelyeket minden dobozon pontosan alkalmaznak. Automatizált dobozos címkézőgépeink biztosítják, hogy minden csomag azonos és kész legyen a fogyasztó számára.

Egy másik népszerű választás a hullámlemez dobozok, más néven hullámlemez, farostlemez vagy kombinált lemez. Ezek a dobozok tökéletesek a szállításhoz. A forgalmazók gyakran nagyobb fogyasztási cikkekhez használják őket, például elektronikához. Ezekben az esetekben elengedhetetlen az alkalmazkodó és nagy teljesítményű dobozcímkéző.

Dobozcímkéző gépek típusai

Corner wrap címke
A Corner wrap címke egy címkét alkalmaz egy doboz két szomszédos paneljén. Ez a címke általában vonalkód termékinformációkkal.
1 paneles címke
Az 1 oldalsó címke egy címke felvitelének folyamata a doboz tetejére, oldalára vagy aljára. Ez a címke általában vonalkód termékinformációkkal.
2 paneles címke
A kétoldalas címke két külön címke felhelyezésének folyamata a doboz 2 oldalára. Ez a címke általában vonalkód termékinformációkkal.

A fejlett piaci fejlõdés figyelembevételével a dobozos címkézõ gépek exkluzív kínálatát kínáljuk. A kínált címkézőgép kiváló minőségű alkatrészek és csúcstechnika felhasználásával készül, szakképzett szakembereink irányításával. A szállított címkézőgépet minőségének biztosítása érdekében ellenőrzik a különböző minőségi intézkedésekkel szemben. Ezen kívül ügyfeleink zsebbarát árakon vehetik igénybe ezt a címkéző gépet.

Alkalmazások

Használt alkalmazások:

Étel és ital
Gyógyszeripar
Kozmetikumok
Testápolási termékek
Mezőgazdaság
Rovarirtók
FMCG
Egészségügy stb.

A következőkhöz használt alkalmazások:

Matrica címkék
Hologram címkék
Árcímkék
Öntapadó címkék
Termékinformációs címkék

További alkalmazások elérhetőek a következő címen:

Nincs palackos gép.
Nincs matrica gép leállítása.
Gép burkolattal.
Címkeellenőrző alkalmazás.
Kamerarendszerek.
Vonalkódolvasó alkalmazás.
Testreszabott alkalmazás.
Vonalkód / adattároló alkalmazás.

Ha dobozos címkézési megoldásra van szüksége, a VKPAK a következő termékeket kínálja, hogy megfeleljen az Ön igényeinek