Kétsávos automatikus PVC zsugorító hüvelyes címkefelhordó gép

A kétsávos zsugorfóliás címkés applikátor gép két szinkronizált fejet alkalmaz, és működhet akár egyetlen fejként, akár kétfejű multifunkcionális gépként, amely képes a hüvelycímkék és a kupaktömítések egyszerre történő felhelyezésére és összehúzására különféle üres vagy töltött körökön, négyzet alakú, téglalap alakú, ovális tartályok műanyagból, üvegből és fémből, amelyet széles körben használnak italok, élelmiszerek, gyógyszerek, személyi ápolás, háztartási, vegyipari és egyéb ipari termékek számára, ez a kettős fejű zsugor címke applikátorok segítenek az ügyfelek számára a helytakarékosság, a költségvetés, a munkaerőköltség és a növekedés növelésében hatékonyság, ahelyett, hogy két egyfejű tüskés típusú zsugorhüvelyes applikátor gépet használna.

Kétsávos automatikus PVC zsugorító hüvelyes címkefelhordó gép

A kettős fejű zsugorhüvelyes címkéző gép egy egyedülálló és rugalmas kettős sávos automatikus zsugorodó címke-applikátor gép. Ezt a zsugorfóliás címke-applikátort kifejezetten azoknak az ügyfeleknek tervezték, akik egyidejűleg szeretnék felhordani és összehúzni a hüvelyes címkéket és a kupakokat a palackokon, és segítenek Önnek. takarítson meg költségvetést, munkaerőköltséget, költségvetést és növelje a hatékonyságot, amelyet az egyfejű zsugorodó gép nem tud kezelni. Ennek a kettős sávos zsugorító címkézőgépnek két független, szinkronizált hüvelyfeje van, működtethető egyetlen sávos gépként vagy kettős sávos multifunkcionális gépként, amely egyszerre képes hüvely címkék és kupaktömítések futtatására a kimeneti kapacitás megduplázása érdekében. Tökéletes megoldás teljes testű vagy teljesen testes ujjakhoz, szabotázs nyilvánvaló szalaggal.

A kétfejű zsugorfóliás címkés applikátor gépet 304 rozsdamentes acélból gyártják, lehetővé téve a gép működését a legtöbb gyártási környezetben. A kritikus elektronikus alkatrészeket és a PLC vezérlőket a Siemens, a Mitsubishi, az Omron Schneider és más világhírű márka gyártja, szervo-meghajtású, PLC-vezérelt címke meghajtó görgők és címkéző kerekek a pontos és következetes zsugorhüvely biztosításához, négypengés szervo meghajtású vágószerkezet a gyors precíz vágáshoz, alacsony törmelék, az egyedi vágószerelvény moduláris kialakítása lehetővé teszi a kések egyszerű cseréjét vagy gyors, szerszám nélküli cserét más vágódobozokra, amikor a címke formátumát vagy a konténer méretét megváltoztatja, a vágódobozok közös, megfizethető közüzemi pengéket használnak, amelyek megtalálhatók egy helyi hardverboltban, a gyorscserélő tüske minimálisra csökkenti az egyik mérettartálytól a másikig tartó leállási időt. a felhasználóbarát érintőképernyős kezelőpanel HMI-vel programozva.

Rövid bemutatkozás

1) A hüvely címkéző gépet a gyártók és a beszállítók pontos igényeinek megfelelően alakítjuk ki. Alkalmazható önállóan vagy integrált sorban, és illeszkedik a töltőberendezések sebességéhez.

2) A berendezés váza varrattal hegesztett, élelmiszeripari rozsdamentes acél szakaszon van. Ez a szilárd alap abszolút minimumra képes csökkenteni a mozgást és a rezgést, és ezáltal biztosítja az egyenletes, pontos címkézést.

3) Az egységvágó fej síkja a ~ 30-130 mm-es tartályra vonatkozik. Soha nem kell módosítania vagy hibakeresni. Ezenkívül egyedi könnyű érintésű ember-gép képernyővel van felszerelve, nevezetesen az automatikus keresés eredeti helyén, valamint a biztonság és a kényelem, amely megelőzi a többi kongenerg terméket.

4) Megfelelő magassággal kényelmes a labe rögzítése. Csak enyhén nyomja meg. Ráadásul a címke automatikusan felismeri és megtalálja. A címke cseréje egyszerű és kényelmes. Ezenkívül a vágási hely teljesen pontos.

5) Az újonnan tervezett vágó léptető motor, amelynek sebessége nagy, és a cselekvés pontos. A vágás rendben van, a zsugorodás pedig tökéletes. Ez a kialakítás együttműködik a címke szinkronizált helyével, a szerkezet lehetővé teszi a vágás helyének pontosságát 1 mm-en belül.

Kétsávos automatikus PVC zsugorító hüvelyes címkefelhordó gép

Műszaki adatok

Model számSLM-150-2SLM-250-2SLM-350-2SLM-450-2
Sebességtartomány150x2BPM250x2BPM350x2BPM450x2BPM
Konténer alakjaKerek, négyzet alakú, téglalap alakú és ovális kontúrokkal ellátott edények
Konténer típusaÜveg, műanyag és fém
Ujjcímke anyagaPVC, PET, OPS és OPP
Anyagvastagság0,03-0,13 mm
Konténermérők28-125mm
Konténer magassága50-305mm
Sleeve Lay Flat25-200mm
Hüvely hossza38-305mm
Magméret5 "- 10" állítható
Teljes orsó külső átmérő500mm
Elektromos ellátás220V 50 / 60Hz 1 / 3PH; 380V 50 / 60Hz 3PH
Gépméret3 × 1,2 × 2,1M3,2 × 1,2 × 2,1M3,8 × 1,2 × 2,1M3,8 × 1,2 × 2,1M