Termékcímkéző gép

Címkézés közvetlenül a termékre

Akár közvetlenül könyvekre, fűtőnyílásokra, acéltekercsekre vagy sajttömbökre címkéz, a termék címkézésére van egy VKPAK megoldás.

A VKPAK számos közvetlen termékcímkézési rendszert tervezett. Ezek a rendszerek tartalmazzák a VKPAK címkenyomtatását, és az alkalmazástól függően feliratozót vagy címkefelhordót alkalmaznak. Ide tartozhatnak perifériák, például mérlegek, egyedi felszerelés, anyagmozgatás, szkennerek, hitelesítők, házak vagy integrált érintőképernyős számítógépek. A termék közvetlen címkézésének címkézési módszerei közé tartozik a tamp, a fújás, a robbantás vagy a törlés.

A VKPAK rendszerintegrációs hírneve előnyt jelent a termékcímkézési alkalmazásokban. Sok alkalmazás valamilyen integrációt igényel, legyen szó szoftverintegrációról, anyagmozgatási integrációról vagy mindkettőről. A VKPAK a termékcímkézési rendszerek tervezésének szakértője, hogy megfeleljen az egyes vásárlók egyedi követelményeinek.

A VKPAK komplett csomagolási megoldásainak részeként az automatikus címkéző gépek különféle csomagológépekkel vagy önálló egységként használhatók. A Norland International széles választékot kínál a belső vagy asztali alkalmazásokhoz alkalmas címkékből és nyomásérzékeny, zsugorodó hüvelyes vagy tekercses címkézési megoldásokból. Ezek a címkézési megoldások sokoldalúak és szinte minden iparágban kielégítik az igényeket, beleértve a vizet és italokat, kozmetikumokat, ételeket, háztartási cikkeket és egyebeket. Vegye fel a kapcsolatot a VKPAK csapatával, hogy meghatározza az Ön igényeinek leginkább megfelelő címkéző gépet.

A VKPAK-nál kínált címkézési megoldások a nagysebességű címkenyomtató-applikátort tartalmazzák. A címkézési megoldások ezen széles skáláját kínálják a különféle termékazonosítási igények kielégítésére. A címkézési megoldások közé tartoznak a címkenyomtató-applikátorok, a címkefelhordók és a címkenyomtatók. Ha bármilyen kérdése vagy kérdése van, vegye fel a kapcsolatot a címkézési megoldások képviselőjével.

Ha szüksége van termékcímkézési megoldásra, a VKPAK a következő termékeket kínálja, hogy megfeleljen az Ön igényeinek