Karton címkéző gép

Hullámkarton, kartondoboz nyomtató és címkéző gép

A hullámkarton konténerek sokoldalúságot nyújtanak, mint csomagolási megoldást a szállítási, raktározási, elosztási és logisztikai piacokon. A nagy szilárdság / tömeg arány ideális lehetőséget kínál ezekhez az alkalmazásokhoz.

A VKPAK olyan megoldásokat kínál a hullámlemezekre történő címkézésre és nyomtatásra, amelyek lehetőséget nyújtanak a karaktermagasságra, a nyomtatási felbontásra és a vonalkód minőségére, beleértve a dobozos címkézéses gépi nyomtatást, és magas vonalkód olvasási arányokat alkalmaznak.

Jellemzők

  • Főleg a gyógyszerek, a napi vegyi anyagok, a kártyák és más iparágak kartonjainak vagy kártyáinak címkézésére használják.
  • A rendkívül felhasználóbarát és interaktív érintőképernyős vezérlés kényelmessé és egyszerűvé teszi a működést. A termelési kapacitás és a fennmaradó címkék száma valós időben megjeleníthető. Rengeteg képernyőn megjelenő súgófunkciót és hibajelzéseket is kínál. A mesterséges intelligencia algoritmus a vezérlőprogramban használható, a paraméterek beállítása minimalizálódott a termékek cseréjekor.
  • A paraméterrekord véglegesen elmenthető. A termékek cseréjénél nincs szükség a megfelelő paramétercsoportok alaphelyzetbe állítására és csak meghívására.
  • Opcionális forró bélyegző kódoló vagy tintasugaras kódoló a címkék dátumkódolásához, on-line vonalkód-olvasó a vonalkódok címkézésére és az olvashatatlan termékek elutasítására.

A kartondoboz az egyik legalapvetőbb automatizált címkézési alkalmazás. A legtöbb kartondoboz címkézési alkalmazás egyenesen halad. A bélyegzővel ellátott címkéző egység nyomtatott vagy előre nyomtatott címkét alkalmaz a doboz oldalán. A VKPAK összes címkézési egysége kinyomtathatja és előre nyomtatott címkéket alkalmazhat vagy alkalmazhat a kartonokra. A kérdés az, hogy HOGYAN szeretné felcímkézni a kartondobozt? Szüksége van egy bizonyos nyomtatómotorra vagy adatfolyamra? A doboz melyik oldalára szeretné felhelyezni a címkét? Szüksége van a szomszédos panelkarton címkére vagy sarokcsomagolásra? Milyen méretű a címke? Milyen az áteresztőképessége? Mindezeket a kérdéseket figyelembe kell venni, amikor kiválasztja a legjobb címkézőt az alkalmazásához.

A VKPAK segítséget nyújthat a kartondobozok felszerelésének kiválasztásában, valamint a gyártósorba történő integrálásában és telepítésében. Mivel a VKPAK rendelkezik a legszélesebb körű nyomtatási és alkalmazási egységekkel, képesek vagyunk nyomtató applikátorokat kínálni bármelyik fő címkenyomtató motorral. A VKPAK nyomtató applikátorok és applikátorok képesek kezelni a legtöbb címke méretet. Még olyan egységeink is vannak, amelyek képesek HATALMAS 8,5 ″ x 17 ″ címkét alkalmazni! Az átviteli sebességtől függően a VKPAK különböző testméretű egységeket kínál. Kompakt Mini nyomtató-applikátoraink 8 hüvelykes OD címke tekercset használnak, és ideálisak alacsony volumenű alkalmazásokhoz vagy helyigényes alkalmazásokhoz. A normál testméret akár 16 hüvelykes OD címke tekercset is képes kezelni, és tökéletes a nagy mennyiségű és hosszú kartondobozos alkalmazásokhoz.

Előnyök:

1) Vezérlőrendszer: Használjon SIEMENS márkájú PLC vezérlőrendszert, magas stabil működéssel és rendkívül alacsony meghibásodási rátával.

2) Operációs rendszer: SIEMENS 7 hüvelykes érintőképernyő, közvetlen vizuális kezelőfelület, könnyű kezelhetőség, gazdag súgó funkcióval és hibakijelző funkcióval is.

3) Ellenőrző rendszer: Használjon német LEUZE ellenőrző címke érzékelőt, automatikus ellenőrző címke állomást, stabil és kényelmes, nincs sokkal magasabb követelménye a munkavállaló számára

4) Send label rendszer: német Avery címkéző motorvezérlő rendszer, stabil, nagy sebességgel.

5) Riasztási funkció: Például a címke kiömlése, a címke meghibásodása vagy egyéb meghibásodás a gép működése közben riaszt és leáll.

6) Gép anyaga: A gép és a pótalkatrészek S304 rozsdamentes acélt és eloxált vezető alumíniumötvözetet használnak, nagy korrózióállósággal és soha nem rozsdásodással.

7) A kisfeszültségű áramkörök mindegyike a német Schneider márkát használja.

Ha kartondoboz-megoldásra van szüksége, a VKPAK a következő termékeket kínálja, hogy megfeleljen az Ön igényeinek