Jar címkéző gép

Az edény tipikusan üvegből, agyagból vagy műanyagból készült edény, amelynek kapacitása a liter töredékétől a sok literig terjed.

A VKPAK-nál környezetbarát, automatikus címkézőgépeket kínálunk, amelyek megkönnyítik és megfizethetővé teszik a címkézést az üzleti vállalkozások számára. Címkefelhordóink ideálisak a befőttesüveges címkékhez, és gyors, egyenes és pontos címkézést biztosítanak minden tégelyben lévő tárgyhoz

Automatizált címkéző gépek üveg és műanyag edényekhez

Leginkább a VKPAK palackcímkéző rendszerével ajánlott

Miközben egyszerűnek tűnhet a terméked üvegbe csomagolása. De a gyártás kezdete és a végtermék között számtalan tényező és választási lehetőség van, amelyet vásárlója levesz a polcról. A tégelyes termék egyik leghatásosabb eleme a címke. Akár üveg-, akár műanyag edényt, méretre vágott vagy tekercses címkét használ - csak az számít, hogy milyen benyomást kelt az ügyfélben.

Ezért olyan fontos, hogy megbízható edénycímkéző gép legyen a gyártási folyamathoz. Ha olyan címkézőt keres, amely alkalmazkodik az Ön igényeihez, meghaladja a higiénés követelményeket és minden alkalommal pontosan alkalmazza a címkéket, akkor jó helyre került.

Kereskedelmi üvegek címkézése

Rengeteg lehetősége van a kereskedelmi üvegek címkézésére, különösen az élelmiszeripari termékekre. az üvegcímkék két fő típusa cut-t0 méretű, amelyek egy folyamatos lapban vannak és tetszőleges szélességre vághatók. A legtöbb gyártó az előre kivágott címke tekercset választja. Ez időt takarít meg és egységesebb megjelenést hoz létre. E két lehetőségen belül számtalanféle címke létezik. Lehet, hogy vágott címkéket használ egyszerű projektekhez, vagy fémes címkéket, hogy kiemelkedjenek a polcon. A minőség fokozása érdekében a címkék lehetnek vízállóak vagy vinilek. Függetlenül attól, hogy milyen típusú címkét alkalmaz az edényein, ügyeljen arra, hogy alkalmazkodó, gyors és pontos címkéző gépet használjon.

A megfelelő címke kiválasztása

Számos tényezőt kell figyelembe venni, amikor ipari minőségű címkézőgépbe fektetnek. A folyamatnak azonban nem kell bonyolultnak lennie. Ha tudod, mire van szükséged, fordulj barátságos csapatunkhoz árajánlatért. Gépek széles választékát kínáljuk, és örömmel teljesítjük az Ön egyedi igényeit. Ha még mindig kideríti, hogy melyik címkézési megoldás megfelelő az Ön vállalkozásának, akkor örömmel segítünk. Lépjen velünk kapcsolatba még ma és tudjon meg többet!

Ha üvegedény-címkézési megoldásra van szüksége, a VKPAK a következő termékeket kínálja, hogy megfeleljen az Ön igényeinek