Automata függőleges, kerek fémdobozok Feliratozó berendezések

A függőleges kerek palackcímkéző gép a következő alapvető információkat tartalmazza, és a gép testre szabható a speciális követelmények és minták szerint.

A kerek palack címkéző gépek alapvető használata:

Kerek palack címkéző gépek

A gyógyszeripar, az élelmiszeripar, a kozmetikai és más iparágak számára a kerek palack címkézés a heti és a félkör alakú címkézésre alkalmazható.

Az opcionális automatikus lemezjátszó Unscrambler közvetlenül csatlakoztatható az elülső gyártósorhoz, az automatikus cumisüveg a címkéző gépbe, növelve a hatékonyságot.

Opcionális konfigurációk szalagkódoló címkéző gépek, online nyomtatási gyártási dátum és tételszám csökkentik az üvegcsomagolási folyamatokat, javítják a gyártás hatékonyságát.

Automata függőleges, kerek fémdobozok Címkefelszerelő gépek gépei

Alkalmazás

Címkéhez: öntapadó címkék, öntapadó film, elektronikus felügyeleti kód, vonalkód stb.

Alkalmazás: a membránhoz rögzített címke vagy termék kerületi felülete szükséges.

Ipar: Széles körben használják az élelmiszeriparban, az orvostudományban, a kozmetikában, a kozmetikai, elektronikai, fém-, műanyag- és más iparágakban.

Alkalmazás: PET kerek palack címkézése, műanyag palackok, konzervek és így tovább.

Automata függőleges, kerek fémdobozok Címkefelszerelő gépek gépei

Munkafolyamat

* Az alapmű működik: a palack testének terméke elválasztva, az érzékelő észleli, hogy a termék továbbítja a jelet a címkézés ellenőrző rendszeréhez, a motor vezérlésére szolgáló vezérlő rendszer a termékre ragasztott címkét küld címkézés és elhelyezés, a termék áramlása standard egységborítás, standard forgatással hajtott termékekkel borítva, a címke tekercsbevonatú, a művelethez csatolt címke elkészült.

* Eljárás: tegye a terméket (amely elérhető vonal) -> termékátadás (eszköz automatikusan) -> percek alatt a termékek -> Termék tesztelése -> Címkézés -> fedél jelzett -> gyűjtsük össze a címkéző termékeket.

Automata függőleges, kerek fémdobozok Címkefelszerelő gépek gépei

technikai paraméterek

Megfelelő címke hossz (mm): 20mm ~ 314mm

Alkalmazható címke szélesség (hátlap papír szélessége / mm): 15mm ~ 150mm

Alkalmazható termékek átmérője (kerek palackhoz) és magassága: átmérő: φ25mm ~ φ100mm

Magasság: 25mm ~ 230mm

Alkalmazható standard tekercsátmérő (mm): φ280mm

Alkalmazható standard tekercsátmérő (mm): φ76mm

Címkézési pontosság (mm): ± 1 mm

A szokásos sebesség (m / perc): Szervo: 5 ~ 25 m / perc

Lépés: 5 ~ 19m / perc

Címkézési sebesség (db / perc): Lépés: 30 ~ 80db / perc (a palack és a címke méretével együtt)

Szervo: 40 ~ 120db / perc

Szállítószalag sebessége (m / perc): 5 ~ 25 m / perc

Súly (kg): kb. 185 kg

Frekvencia (HZ): 50 Hz

Feszültség (V): 220V

Teljesítmény (W): 530 W (vontatási léptető)

980 W (vontatási szervo)

A készülék méretei (mm) (H × Sz × M): 1950mm × 1100mm × 1300mm

A kerek kannák automatikus címkézőgépének jellemzői:

► széles körű alkalmazások, amelyek megfelelnek a kerek palackok vagy a félkör alakú címkék teljes kerületének,

►palackcímke váltása egyszerű és könnyen beállítható között;

► a címkék magas színvonalúak egybeeséssel az elkerülő programmal, olyan korrekciós intézményeket fogadnak el, amelyeken nincs könnyű út, az x / y / z irányú részek címkézése és nyolc három szabadságfok dőlése állítható, nincsenek holtpontok beállítása, a címkék egybeesnek a magasakkal minőség, a szokásos övfedél szexuális elnyomásával, sima, ráncos címkézéssel, a csomagolás minőségének javításával;

►rugalmas, önálló címkékkel ellátott palackok, automatikus működésű palackok, önálló gyártás, szintén összekapcsolhatók a gyártósorral;

► intelligens vezérlés, automatikus fotoelektromos nyomkövetés, tárgy nélkül címkézés, címke automatikus javítás és automatikus felismerés funkcióval ellátott címkék, matricák és címkék a hulladék szivárgásának megakadályozása érdekében;

►nagy stabilitás, Panasonic PLC + érintőképernyő + Panasonic Matsushita elektromos szemtű + német Leuze címkeérzékelő, amely fejlett elektronikus vezérlőrendszerekből áll, 7 × 24 órás működésű támogató berendezésekből;

► a beállítás egyszerű, a címkézési sebesség, az átviteli sebesség, az osztott palack fokozatos sebességet képes megvalósítani, szükség szerint állíthatja be;

Három állítási mechanizmus segítségével erősen kihasználja a stabilitási háromszög előnyeit, az egész szilárd és tartós. Rozsdamentes acél és ötvözött acél, megfelelnek a GMP gyártási követelményeinek;

Konfiguráció

Konfiguráció

NemNévModellMértékegységMárka
1PLC vezérlőrendszer6ES7212-1A1 szettSIEMENS
2Érintőkijelző6AV6648-01A1 szettSIEMENS
3Fotoelektromos érzékelő

(Ellenőrizze a palackot)

FS-N18N1 szettJapán KEYENCE
4Fotoelektromos érzékelő

(Ellenőrizze az átlátszatlan címkét)

GS611 szettNémet Leuze
5Szervómotor2004-RZ08BAIAN1 szettAmerica AB
6Hajtás2003-CSD3-08BX21 szettAmerica AB
7Fő szállítómotor90W1: 301 szettNémet JSCC
8Nyomja meg a palack motorját40W1: 301 szettNémet JSCC
9Sebességszabályozó25-90W2 készletNémet JSCC

Gépszerkezeti rajz

Gépszerkezeti rajz

Szalag típusú szállítószalag

Ez a címke importált ipari övet használ. Sokkal viselhető piszkos könnyen és hosszú élettartam érdekében. Megváltozhat a megfelelő öv anyaga is a termékektől függ.

Pontos érzékelő

Fogadja el a legfelső szintű száloptikai érzékelőt a termékek pontos elvégzéséhez és a címke elhelyezéséhez interferencia nélkül. A csúszósín egyedi kialakítása sokkal különbözik az általános gyártók gyenge tervezésétől.

Minőség és szépség

A címkéző fő szerkezete S304 rozsdamentes acélból készül, eloxált eljárással és kiváló minőségű alumíniummal. Megfelel a GMP szabványnak, amely könnyű karbantartást és hosszú élettartamot biztosít. Az FRP láncanyagból készült felső lánc és a szállítórendszerhez alkalmazott kopásálló UPE vezetősín úgy lett kialakítva, hogy védje a termék megjelenését és hatékony teljesítményt nyújtson. Ez az évek megbízható, hosszú távú használatával is növekszik.

Egyszerű mechanizmus beállítása

Kis vagy nagy széles beállítást biztosít a kézikerék mechanizmusával az applikátor könnyű beállításához. A termék méretétől és a címkézési helyzettől függően lapos és sima címkézést biztosítana a megfelelő csomagolóállomás beállításával.

Merev gépalap

A dupla négyzetláb állványok rozsdamentes acélból készültek. Stabil és nem foglal sok helyet. Ha a címkéző dolgozik, ez nem remegne és nem befolyásolná a címkézési műveletet.

Rugalmas mobilitás

A mozgatható görgőt és a rozsdamentes acél rögzítőanyát úgy tervezték, hogy rugalmasan mozgassa a gépet egy másik gyártósor támogatására. Ezért növelné a befektetési előnyöket.

Címkézési minták:

A minták címkézéseA minták címkézése