Automatikus műanyag palack PVC hüvely címkéző zsugorító gép

A zsugorhüvelyes címkéző berendezés és a zsugorszalag-applikátor gép teljes testhüvely-címkézési alkalmazásokra, nyak- és sapkaszalagolásra, manipulációra utaló alkalmazásokra szolgál, különféle kerek, négyzet alakú, téglalap alakú és ovális tartálytípusokhoz és formákhoz, műanyag, üveg kontúrokkal és anélkül és üres vagy töltött fémek.

Zsugorhüvely-címkéző és zsugorítószalag-felszerelés PVC, PET / PETG, OPS vagy PLA anyagból készült középső, teljes testű hüvelycímkéket vagy szabotázsszalagokat visz fel és zsugorít különféle üres vagy töltött kerek, szögletes és ovális tartályokban műanyagból, üvegből vagy üvegből. fém. Tökéletes megoldás olyan iparágak számára, mint az italok, az élelmiszeripar, a gyógyszeripar, a gyógyszeripar, az egészség és szépségápolási cikkek, a fogyasztási cikkek, a vegyipar és más ipari termékek a termékek díszítésére. Minden zsugorhüvely-rendszer tartalmaz egy hüvely-applikátort, egy vagy két zsugorodó alagútmodult, gőzfejlesztőt és rozsdamentes acél szállítószalagot a konténerek szállításához a rendszeren keresztül. A címkés hüvelyes gép rozsdamentes acélból, szervomotorból készül, és szervo-meghajtású, PLC-vezérlésű címkehajtó görgőkkel, vágószerelvényekkel és címkéző kerekekkel van kialakítva, hogy pontos és következetes zsugorfóliás címkézést biztosítson.

Műszaki adatok

Model számSLM-100SLM-150SLM-200SLM-250
Sebességtartomány100BPM150BPM200BPM250BPM
Konténer alakjaKerek, négyzet alakú, téglalap alakú és ovális kontúrokkal ellátott edények
Konténer típusaÜveg, műanyag és fém
Ujjcímke anyagaPVC, PET, OPS és OPP
Anyagvastagság0,03-0,13 mm
Konténermérők28-125mm
Konténer magassága50-305mm
Sleeve Lay Flat25-200mm
Hüvely hossza38-305mm
Magméret5 "- 10" állítható
Teljes orsó külső átmérő500mm
Elektromos ellátás220V 50 / 60Hz 1 / 3PH; 380V 50 / 60Hz 3PH
Gépméret2,1 × 0,85x2M
* A sebesség a hüvely hosszától és szélességétől függ.

A szokásos zsugorfóliás címkézőgép belépő szintű címkézőgép, amely középső, teljes testű címkék és szabotázsszalagok felhelyezésére és zsugorítására szolgál számos üres vagy töltött kerek, négyzet alakú, téglalap alakú, ovális tartályba műanyagból, üvegből és fémből. Ezt a zsugorfóliás címkés applikátorgépet alacsony vagy közepes gyártási arányra tervezték, és tökéletes megoldás olyan iparágak számára, mint az italgyártás, az élelmiszeripar, a gyógyszeripar, az egészségügy és a szépségápolás, a fogyasztási cikkek, a vegyipar és más ipari termékek. Minden zsugorfóliás címkézési rendszerhez tartozik címkefelhordó, zsugorcsatorna, gőzfejlesztő és szállítószalag. Beilleszthető a meglévő vonalba.

A zsugorhüvely címkéket egy tekercsből szállítják, folyamatos szalag formájában, a címkézetlen tartályokat egy adagolószalaggal szállítják, majd egy forgó adagolócsavarral adagolják. Amint a konténerek belépnek a zsugorodó hüvely címkéző berendezésébe, a webes címkéket egy tüskével kinyitják és csővé formálják, amelyet pontosan regisztrálva, nyomtatott grafikával adagolnak, precízen regisztrálva vágják, és egy tartályra viszik fel, amelyet azután szállítószalagon szállítanak gőzalagútba, ahol a gőzgenerátor vezérelt gőzhője szorosan összehúzza a hüvelyt a tartályra egy zárt gőzalagútban, és megfelel a tartálynak. A konténerek ezután kilépő szállítószalagon kilépnek a zsugorodó alagútból.

Funkció:

1. Fejlett technológia: Japán gyártmányú motor vezérli a szinkron vágórendszert, hogy biztosítsa a vágószerszám hosszú élettartamát és a nagy pontosságú címkét.

2. Nagyon hatékony gyártási sebesség: 400 üveg / perc (normál palack) A gyártósorral működhet, vagy csak egyedül is működhet.

3. Címket vezérlő érzékelő polc

4. Rugalmas választás: A gép feje hajlítható, hogy illeszkedjen egy kerek palackhoz, egy négyzet alakú palackhoz, egy elliptikus palackhoz, az üveg tetejéhez és a palack testéhez. A legújabb kettős anyagszolgáltató rendszert alkalmazzák az anyag cseréjére, kevesebb idővel.

5. Egyedülálló szinkron vágó talp: A vágó talpat nem kell megváltoztatni a specifikáció tartományán belül. Ha a specifikáció változtatásra szorul, öt percen belül megteheti.

6. Egyszerű és biztonságos üzemeltetés: Színes, embereket irányító műveletet használnak, angol és kínai változatokkal egyaránt.

7. Alacsony fogyasztású karbantartási költség: olcsó elhagyott penge a könnyű cseréhez.

8. A vágószerszámok hosszú élettartama: acél-összekötő erőátviteli mechanizmus, forgó forgácsolás és hosszabb élettartam.