Lapos üveg kétoldalas címkéző gép különféle lapos négyzet alakú üvegedényhez

Bevezetés

Ez a négyzet alakú palack címkéző gép számítógépes érintőképernyővel van felszerelve, amely nagyon nagy léptékű integrált áramkört tartalmaz. Kínai érintőképernyős mikro-számítógép vezérli, rájött az ember-gép kommunikációra. A mikrokomputer konfigurációja hasznos az érintőképernyővel történő összes adatbevitelhez, valamint a gép körüli működésének általános irányításához.

Lapos üveg kétoldalas címkéző gép különféle lapos négyzet alakú üvegedényhez

A PLC kerek ragasztócímkéző gép olyan cég frissítési terméke, amely egyszerű és ésszerű felépítésű és könnyen kezelhető. A gyártás a palackok és címkék specifikációjával és jellemzőivel állítható be. mindenféle palackhoz illik. Mind az átlátszó öntapadó matrica, mind a nem átlátszó öntapadó matrica jól felcímkézhető a palackokon vagy tartályokon, legyen szó akár üvegpalackokról vagy műanyag palackokról, amelyeket élelmiszerekben, gépekben vagy kozmetikai területeken használnak.

Lapos üveg kétoldalas címkéző gép különféle lapos négyzet alakú üvegedényhez

Műszaki paraméter

Címkézési sebesség30 ~ 120 üveg / perc (A tartály méretétől és a címke hosszától függ)
A konténer külső átmérője20 ~ 120mm
Konténer magassága35 ~ 200mm
Címke hossztartománya233 ~ 200 mm
Címke magasságtartománya15 ~ 90mm
Címkézési hiba≤ ± 0,5 mm
Címke tekercs átmérőjeOrsó belső átmérője: 76mm; Orsó külső átmérője: Max 360mm
áteresztési irányBalra → Jobbra
Nettó tömeg650kg
Kontúrméretek2400mm * 800mm * 1370mm

Lapos üveg kétoldalas címkéző gép különféle lapos négyzet alakú üvegedényhez

Műszaki jellemzők és alkalmazás:

1. a címke tekercsének specifikációja: a címke tekercsének átmérője ≤350 mm, maximális szélessége 90 mm, az orsó furatának átmérője 75 mm.

2. üzemi hőmérséklet: 5 ~ 35 ℃

3. Működési páratartalom : 30% ~ 80% RH

4. Működési környezet : Nincs gyúlékony és robbanásveszélyes gáz és por

Lapos üveg kétoldalas címkéző gép különféle lapos négyzet alakú üvegedényhez

Működési elvek:

A vezérlő elindítja az átviteli címke léptetőmotorját, és gyorsan kiadja a címkét, miután észleli, hogy a palackokat a palackpozíciós érzékelőn keresztül fel kell címkézni, és a címkemotort együtt kell görgetni. Az átviteli címkeművelet leáll, ha észleli a címkék közötti hézagot, ebben a pillanatban a kódoló jeleket küldik ki. És a vezérlő megszámolta a címkézett palackjainkat, és frissítette az adatokat, és megjelent a képernyőn. És a vezérlő időben figyelemmel kíséri az összes paraméter-beállítást és a riasztást is, hogy ellenőrizze a gép működését.

1. Ez a terméksorozat nemcsak a kerek kannákhoz / tégelyekhez / palackokhoz / palackokhoz alkalmas, hanem a lapos négyzet alakú kétoldalas palackokhoz is a gyógyszeriparban, a növényvédő szerekben, az élelmiszeriparban és a vegyiparban.

2. Automatikusan befejezheti a palackok csoportosítását, a jelölőszalag küldését, a címkék szinkron elválasztását, a címkézést és a tételszám automatikus nyomtatását stb.

3. A mechanikai technológiával nagy forgatónyomatékú motort vezet be, és importált fotoelektromos vezérlő és PLC programvezérlő rendszert biztosít, ezáltal garantálva a pontos címkézést, stabil, megbízható és magas hatékonyságot.

Lapos üveg kétoldalas címkéző gép különféle lapos négyzet alakú üvegedényhez

  • Mikro-számítógépes címkézési rendszerrel, gyors és stabil, hosszú távú munkavégzésre alkalmas, a rendszerellenőrzési funkcióval: hiányzó vagy törött címkék, kimaradás, e-stop, rendellenes frekvenciaváltás, az írógép-szalag hiánya, képes felismerni az összeset, majd leállítja az auto-t.
  • Az I / O önellenőrző funkció képes megjeleníteni az összes rendszer fotoelektromos jelét és motorját, lerövidíti a javítási időt, csökkenti a karbantartási költségeket.
  • Lépéssel kevesebb sebességszabályozással a címkézési sebesség automatikusan változik a szállítási sebességnek megfelelően, nem kell mozgatni a címkézés érzékelőt.
  • SUS304 és alumíniumötvözetből készült, teljes mértékben megfelel a GMP követelményeinek.

1. Milyen címkéző géped van?

Tisztelt Ügyfelünk, van egy automatikus és félautomata címkéző gépünk kerek konténerekhez és sík felülethez. Egyes modellek egy címkéhez, mások két vagy még több címkéhez. És megtervezhetjük a gépet az Ön egyedi címkézési helyzete szerint.

Így a pls szabadon elküldhette nekünk a címkézési követelményeit, mi kielégítő címkézési megoldást nyújtunk Önnek.

2. Hozzáadhatnánk kódológépet a dátum és a tétel nyomtatásához?

Igen, választhatja a kódológép hozzáadását a kívánt betűk és számok kinyomtatásához. Forró bélyegző, és legfeljebb három sort képes nyomtatni.

3. Milyen információkat kell szolgáltatnunk a megfelelő modell ellenőrzéséhez?

Pls küldjön nekünk képet a konténeréről és a címkéről, valamint a konténer és a címke méretéről.
Pls azt is megmondja, hogy milyen címkét használ, ha lehetséges. (Például öntapadó, ragasztó, forró ragasztó stb., Függetlenül attól, hogy a címke tekercsben vagy darabokban van-e.)
Ezután hagyjuk, hogy ellenőrizze a megfelelő modellt.