Kétoldalas nem matricás címkéző berendezések műanyag üvegpalackokhoz

A kétoldalas automata címkézőgép négyzet alakú vagy lapos palackokhoz alkalmas, kettős vagy egyjelű. Az alakos öv dönthető, és a címkefej nyolc irányban állítható, így a gépet néhány palackhoz több perc alatt sikeresen hozzá lehet igazítani.

A palackcímkéző gép paramétere

Tápfeszültség (V / Hz): AC 220/50 110/60
Teljesítmény (W): 1500
A címkézés pontossága (mm): ± 1,0
Címkézési méret (mm): Magasság 15-100mm Hosszúság 20 ~ 300mm
Palack mérete (mm): Külső átmérő 12-100mm Magasság 30-200mm
Kapacitás (b / m): 40-120
Méret: L × W × H) (mm): 2200 × 1400 × 1550
ÉN (kg): 320

Kétoldalas nem matricás címkéző berendezések műanyag üvegpalackokhoz

Az aktív tengely és a présgörgő közötti nyomás beállítható, így a sáv futási iránya szabadon állítható. A címkét csak rugalmasan nyomják, torzítás nélkül.

A címkefej felveszi a dupla présgörgők szerkezetét, garantálja, hogy a címkét szorosan húzzák meg, de ne törjék meg az alatta lévő papírvágás miatt. Az érintőképernyős emberi felület kínai és angol nyelven, egy online segítő rendszerrel megkönnyíti a gép kezelését. A présszalag félelmetes a fő szállítóvezetékbe, így a két szállítósor abszolút szinkronban működik.

Kétoldalas nem matricás címkéző berendezések műanyag üvegpalackokhoz

Az automatikus címkéző gépet a híres szünetmotorral szállítják, így valósítja meg a zárt hurok vezérlését, és elkerüli a "vak ember járásának" jelenségét, amikor a léptetőmotorhoz szállítják. A többcsatornás kódoló pontosan, nagy sebességgel érzékeli a címkézési pozíciót. Miután a palackra tapadt, a címkét egy klapp nyomja meg, és az aktív és passzív szivacsgörgők nyomják meg. így amikor a címke beragadt, nincs hólyagja. Különösen alkalmazható átlátszó címkékkel ellátott kristálypalackokra. Az opcionális léghajtó és görgős címkéző készlet pontosan fel tudja jelölni a kerek palackokat.

Az automatikus címkéző gépek önálló címkéző állomásokként használhatók, de úgy gyártják őket, hogy egy automatizált csomagolási rendszer részeként működjenek. Különböző címkézőgépek használhatók különböző formátumú címkék felvitelére, az alábbiakban leírtak szerint. Az automatikus címkéző gépek jelentősen felgyorsíthatják a címkézési folyamatot, és csak a címke tekercsének felállításához és cseréjéhez szükségesek a kezelő. Normális esetben, amikor a palackok a szalagszalag-rendszeren mozognak, egy palackelválasztót használnak egy kis rés elhelyezésére az egyes tartályok között, biztosítva, hogy a következetes, ráncmentes alkalmazás a megnövekedett sebesség mellett is folytatódjon.

Kétoldalas nem matricás címkéző berendezések műanyag üvegpalackokhoz

Címkézési formátumok

A címkéző gépek többféle formátumú címkéket alkalmazhatnak számos típusú és méretű tárolóra. Az egyik leggyakoribb címketípus a wrap címkében. Csomagolja a címkéket, egyszerűen, csomagoljon egy címkét egy üveg köré. A palackozott víz és más italtípusok kihasználják a csomagolás címkéinek egyszerűségét, amelyek jól működnek a kerek edényeknél. A címkéző gépek azonban sokkal többet képesek elérni, mint egyszerűen egy címkét egy üveg köré tekerni. A felső és alsó címkék, valamint az első és a hátsó címkék két különböző címkét alkalmazhatnak ugyanarra a tartályra, miközben mozog a címkéző gépen. Ne feledje, hogy az ilyen típusú címkéző gépek konfigurációjától függően előfordulhat, hogy maguknak a címkéknek a címke gyártójának külön beállításában kell lenniük. Ez a két címkézési rendszer lehetővé teszi a csomagolók számára, hogy készítsenek elülső címkét a marketing és a termék bemutatása érdekében, miközben táplálkozási és egyéb információkat helyeznek el a hátsó címkén. A címkéket úgy is lehet gyártani, hogy három panelcímkét alkalmazzanak négyszögletes vagy téglalap alakú tartályokra, sarokcímkékre és más egyedi formátumokra egyedi csomagolási projektekhez.