Automatikus öntapadó bot függőleges címkéző gép kisállat-palackokhoz

Az ember-gép párbeszéd típusú érintőképernyőt alkalmazza: könnyen kezelhető, egyszerű, szervo vezérlő rendszer, elfogadja a PLC program vezérlését, és kettős elosztású kerékszerkezetet fogad el úgy, hogy a címkézendő üveg egyesével belépjen. A címkézési terület biztosítja az egyes palackok címkézési pontosságát és áteresztési sebességét. A jelölési mechanizmus egy sokoldalú beállító szerkezetet alkalmaz, és a görgős címkézési mechanizmus megvalósítja a felfelé, lefelé, balra és jobbra történő többszögű beállítását, így a különböző specifikációk szerinti beállítás egyszerű és kényelmes, könnyen megtanulható és érthető. A továbbító mechanizmushoz kódolót adunk, hogy szinkronizáljuk a címkézési sebességet a szállítási sebességgel a címkézés stabilitásának biztosítása érdekében.

Automatikus öntapadó bot függőleges címkéző gép kisállat-palackokhoz

Bevezetés

Ez az automatikus palackcímkéző gép egy tokból (rozsdamentes acél, alumíniumötvözet), egy szállítószerkezetből, egy címkéző küldőkészletből, egy kerék készletből, egy üveg elválasztó eszközből, egy kerék beállító készletből áll. eszköz, Egy sor elektromos rendszer.

Többfunkciós címke mindenféle palackhoz, élelmiszer-, vegyi- és gyógyszeriparban alkalmazható. Meg tudja valósítani az automatikus palack-továbbítást, a címke-elválasztást, a rögzítést és így tovább. Az egész gépet mikro-műszerekkel lehet irányítani, amelyek automatikus vezérlés és ellenőrzés lesz. A címke és a palackok ugyanabban a lépésben lesznek. A hideg nyomtatási rendszer az ügyfél igényei szerint is illeszthető. Pontos és könnyen beállítható és kezelhető, anélkül, hogy sok zajt okozna, a pótalkatrészek egy része az ügyfél igényei szerint elkészíthető.

Automatikus öntapadó bot függőleges címkéző gép kisállat-palackokhoz

Műszaki paraméter

Címkézési sebesség40-150db / perc
Palackátmérő40-120mm
Címke méreteL: 20-280mm H: 30-140mm
Címkézési hiba≤ ± 0,5 mm
Orsó külső átmérője:Max. 360 mm
címke tekercs belső átmérőjeφ76mm
súly450kg
erő1,5 kW
A gép mérete2000 * 900 * 1700mm

Automatikus öntapadó bot függőleges címkéző gép kisállat-palackokhoz

Fő elektromos konfiguráció:

tételnévMennyiségmárka
1PLC vezérlő1Tajvan DELTA
2Ember-számítógép
felület
1Tajvan DELTA
3Frekvenciaváltó1Tajvan DELTA
4Címke küldési motor1Yankong
5Motorvezető1Yankong
6Transzformátor1Nagy Fal
7Erő1Tajvan DELTA
8A címke ellenőrzésének érzékelője1LEUZE
9A termék ellenőrzésének érzékelője1KULCS
10Riasztás1AMPUT
11Hálózati kapcsoló1Schneider
12Sürgősségi gomb1Schneider

Automatikus öntapadó bot függőleges címkéző gép kisállat-palackokhoz

Műszaki jellemzők és alkalmazás:

1. Ez az automatikus palackcímkéző gép affinitása a fejlett ember-gép interfész rendszerrel, a működés egyszerű és intuitív, a funkció minden készen áll, rengeteg online súgó funkcióval rendelkezik. A szerkezet egyszerű, kompakt, könnyen kezelhető és karbantartható

2. Elfogadja a híres márka motoros meghajtását, az etetési sebesség stabil, megbízható

3. Működési elv: Palack mechanizmus különálló termékdarabokkal, az érzékelő észleli a termék áthaladását, visszaadja a jelet a vezérlő rendszernek, a megfelelő helyzetben

Küldje el a címkevezérlő motort, amelyet a termék címkézési helyzetében kell tartani.

4. Művelet: tegyen egy terméket (vonalat) a termék kézbesítéséhez (készülék automatikusan), a termék szétválasztása és mérése - címkézése - gyűjtse össze a címkézett termékeket.

5. Intelligens vezérlés

Az egész gép kiforrott PLC vezérlőrendszert alkalmaz, stabil és nagy sebességűvé teszi a gépet

6. Általános alakú palackeszköz, a palack alakú átmérő bármelyikével pótalkatrészek nélkül, gyors pozicionálás

Megjegyzés: (opcionális és állítható forgókerék tökéletes általános palackcímkéző géppel

7. Az operációs rendszer elfogadja az érintőképernyős vezérlést, a művelet egyszerű, praktikus, nagy hatékonyságú, a keverő címkézési sebessége, az átviteli sebesség, a palack kevesebb lépéssebességet képes megvalósítani, a kiigazítás szükségességének megfelelően

8. A gép hatóköre: Különböző méretű kerek palackok címkézésére, Forgó hengeres palackok, szilárdabb darabokra rögzített címkék, csatlakozó vezeték, opcionális anyaggyűjtő lemezjátszóval is rendelkeznek, és megkönnyítik a késztermék gyűjtését, válogatását és csomagolását.

9. Kódrendszer: Az opcionális konfiguráció (nyomtató) darabjai online módon nyomtathatók a gyártás dátumának és a tétel számának kinyomtatásához, az üvegcsomagolási folyamat vágásához, a gyártás hatékonyságának javításához, Fejlett technológiájú (gáz / elektromos) működtető kód nyomtató rendszer darabjai, tiszta, gyors és stabil nyomtatás. A hőforrás-nyomtató gázforrással: 5 kg / cm2

10. Címke minősége: Rugalmas pamutszíjat vesz fel, a címkézés szintje egyenetlen, gyűrődések nélkül, jelentősen javítva a csomagolás minőségét. Automatikus fotoelektromos észlelés, nincs címke, nem működik, nincs címke automatikus javítás vagy automatikus riasztási funkció, megakadályozza a szivárgást és a pazarlást.

Megjegyzés: Ez a megoldás a hagyományos szabványos berendezésekre vonatkozik. Ha speciális követelményei vannak a berendezés fejlesztésére, akkor frissíteni vagy fejleszteni lehet.