Függőleges műanyag palack elülső és hátsó oldalán dupla oldalú címkéző gép

Az automatikus öntapadó kétoldalas címkézőgép alkalmas lapos palackok, speciális alakú palackok és négyzet alakú palackok egy- vagy kétoldalas címkézésére napi vegyi, háztartási vegyi, gyógyszerészeti és élelmiszeripari termékekben. Ilyenek például a kenőanyag-palackok, mosószeres palackok, cipőfényes palackok, halpalackok, italpalackok, kozmetikai palackok stb., Opcionális szalagkód-nyomtató vagy tintasugaras nyomtató, címkézés egyidejűleg a nyomtatás gyártási tételszámának, a gyártás dátumának és egyéb információk eléréséhez, a címkézés és a tintasugaras nyomtató integrációjának elérése, a csomagolási folyamat csökkentése és a termelés hatékonyságának javítása.

Függőleges műanyag palack elülső és hátsó oldalán dupla oldalú címkéző gép

Bevezetés

Ez a műanyag palack címkéző gép PLC vezérlőrendszer, sok modern elektronikus technikát alkalmaz, például a PLC érettségi technológiáját, a nagy sebességű A / D konvertert, a fotoelektromos detektálást, a nagypontos mátrixú LCD kijelzőt, az érintőképernyős vezérlést, és ez egyben az új frissítési termék is, amelyet cégünk. A vezérlő számos aspektussal kombinálható, amely a mikro-számítógépes vezérlés (érintőképernyő, a rendszer kezelőpanelje és a jel interfész panel); Jelérzékelő (diffúz visszaverődésű fotoelektromos szenor és szemben álló fotoelektromos érzékelő); léptetőmotor és meghajtó (léptetőmotor) és léptető motor meghajtó); szabályozott tápegység (áramváltó és szabályozott tápegység panel). A rendszer nagyon nagyméretű integrált áramköre kiváló minőségű alkatrészeket importál, amelyek gyors címkézési sebességet, nagy megbízhatóságot és jó stabilitást biztosítanak. Ezt a vezérlőt a hagyományos LCD-vezérlőből fejlesztették ki, de különbözik a hagyományos LCD-vezérlőktől, nemcsak az ember-gép interfészt túlméretezi, hanem grafikus kijelzővel és információs funkcióval is könnyebben kezelhetővé és humanizáltabbá teszi a gépet. Különösen hozzáadjuk az állítható sebességű motor digitális vezérlését, amely megvalósította a palackok külön sebességének, a címke görgetési sebességének és a palack átadási sebességének szabályozását, valamint az indítást és a leállítást. Ez aztán valódi azt jelenti, hogy az összes járó gépet vezérlő vezérli.

Függőleges műanyag palack elülső és hátsó oldalán dupla oldalú címkéző gép

Műszaki paraméter

Címkézési sebesség40-150db / perc
Palackátmérő120mm alatt
Címke mérete(L) 20-280mm (H) 30-140mm
Címkézési hiba≤ ± 1mm
Orsó külső átmérője:Max. 360 mm
címke tekercs belső átmérőjeφ76mm
Nettó tömeg300kg
Kontúrméretek2000 * 900 * 1700mm

Függőleges műanyag palack elülső és hátsó oldalán dupla oldalú címkéző gép

Műszaki jellemzők és alkalmazás:

1. Ez a műanyag palack címkéző gép elektronikus vezérlő alkatrészei, amelyek nagygépből, szállítószalagból, elválasztó eszközből, címkéző állomásból, térfogat címkéből, térfogat címke terelőből és működési képernyőről stb.

2. Kimeneti foglalás: beállíthatja a kívánt kimenetet, a cél elérése után leállították.

3. Számolja az egyes műszakok kimenetét: számlálja meg az egyes műszakok összes címkéjét, hogy a gyártás hatékonyan ellenőrizhesse a teljes termelést.

4. Automatikusan leáll, ha a címkék elhasználódtak: riasztani tud, ha az összes címke elfogyott.

5. A fordulatszám-állító motor központosított vezérlése: A vezérlő közvetlenül vezérelheti az egyes sebesség-beállító motorok sebességét, az indítást és a leállítást.

Függőleges műanyag palack elülső és hátsó oldalán dupla oldalú címkéző gép

6. Különböző tartalmak jelennek meg az érintőképernyő különböző felületén. megvalósult mozgásmenü, egész körű riasztás, és élénken magyarázták kínaiul.

7. Adat kikapcsolási tartalék: A vezérlő védi a paramétereket és a statisztikai adatokat, hogy elkerülje az adatok elveszését, ha a gépet véletlenül leállították.

8. Meghibásodás jelzése: figyeljen sok hibát a címkézési eljárásban, a gép automatikusan leáll riasztással, és a rendszer meghibásodása után piros lámpa világít.

9. Ez a műanyag palack címkéző gép alkalmas gyógyszeripar, élelmiszeripar, napi vegyipar, például körkörös és félkör alakú kerek tárgyak címkézésére.