Automatikus ásványvíz palack zsugorító hüvely címkéző gép

Alkalmazás

A hüvelyrendszer egy teljesen automatikus zsugorodó hüvely címkézési rendszer a teljes testes hüvely címkéinek vagy a szabotázs érzékelhető szalagok felhelyezéséhez és zsugorításához különféle kerek, négyzet alakú, téglalap alakú és ovális tartálytípusokon és formákon, kontúrokkal és anélkül.

Minden hüvelyrendszer tartalmaz egy hüvelyfelhordót, egy vagy két zsugorodó alagútmodult (az alkalmazástól függően), gőzgenerátort és rozsdamentes acél szállítószalagot a konténerek szállításához a rendszeren keresztül.

A Sleeve rendszert integrált rendszerként kínálják és értékesítik annak érdekében, hogy ügyfeleink számára sikeres alkalmazásokat biztosítsanak.

Automatikus ásványvíz palack zsugorító hüvely címkéző gép

Automatikus hüvely címkéző gép

Szinkronizált sebességváltó, a sebességváltó öv bármilyen cseréje gyorsan befejeződik. A hagyományos többrétegűek típusához képest, amelyek cseréjéhez és fenntartásához több mint hat órára van szükség, karbantartása egyszerű és karbantartása egyszerű, így nem befolyásolja a termelést.

Kínában az egységvágó fejsík kialakítása, amely a 28mm-160mm-es tartályra vonatkozik. Soha nem kell megváltoztatnia vagy hibakeresni. Ezenkívül egyedülálló, könnyű érintéssel rendelkezik az ember-gép képernyőjével, vagyis az automatikus keresés az eredeti helyen, valamint a biztonság és a kényelem, amely megelőzi a többi kongenerterméket.

Dupla zsugorodó címke adagoló sík, elfogadható magasságú, amely kényelmes a címke rögzítéséhez; mikroszámítógépes automatikus figura, amely elkerüli a bevezetést és a beállítást. Csak enyhén kell megnyomnia, a címke automatikusan felismeri és megtalálja. A címke cseréje gyors és kényelmes. Ezenkívül a vágási hely teljesen pontos.

Címkeadagoló berendezés: a címke ellátásának szinkronizált vezérlése, az ellátási képesség percenként 90 méter, a térfogat címke ellátási síkja 500 mm, a papírcső belső átmérője 4 ', 8', 10 'lesz. A címke adagolásának konfigurációja stabilak, amelyek lehetővé teszik a címke pontos hosszát és a stabil, gyors szállítást.

A középső oszlop lépésről lépésre alkalmazza a címke felépítését, és a sebesség 150B / perc.

Az újonnan tervezett vágófej lépésről lépésre használja a motort, amely sebessége nagy, a cselekvés pontos, a vágás rendben van és a zsugorodás gyönyörű. Ez a kialakítás a címkével szinkronizált helyszerkezettel együttműködve lehetővé teszi a vágás helyének pontosságát 1 mm-en belül.

A többpontos vészleállító gomb lehetővé teszi a vészleállítást a megfelelő helyen a gyártás során, ami garantálta a biztonságos gyártást.

Automatikus ásványvíz palack zsugorító hüvely címkéző gép

Gőz zsugorodó alagút

Differenciált és szabálytalan kerek palackok, szögletes palackok és lapos palackok stb. Esetében az új stílusú gőzzsugorító kemence könnyen beállítható és karbantartható. Még egyenletesen zsugorodik. Az alacsony nyomású gőzdob elosztása és a gőz kifolyási módja egyenletes és zökkenőmentes csővel van kialakítva. A fúvóka három részre állíthatóan van felosztva, és az egyes szegmensek magassága, helyzete és gőzkibocsátása beállítható, hogy megszerezzék a tökéletes zsugorodás. Az egész gép rozsdamentes acélból készül, hőmegőrzéssel, amely nemcsak megmenti a meleget, hanem megfelel a nemzetközi biztonsági szabványnak is. A rozsdamentes acél jégtelenítő tálca kondenzvizet gyűjt össze. Az egész gép a vízálló kialakítást a az egyszerű kezelés és az alacsony karbantartás kényelme.

A gőzfejlesztő jellemzői

A vizet a teljesen automatikus elektromos fűtőgenerátorok sorozatába vezetik, nagy rézből készült, nagy víznyomású és tartós szolgáltatást nyújtó rézből készült örvényszivattyúval. A folyadék szintjének lebegő gömbje van rögzítve a víztartályban, hogy automatikusan szabályozza a vízbemenetet. A munkarendszert automatikusan vezérlik. Körülbelül 5 percig a vízellátás és az áramellátás bekapcsolása után folyamatosan, nagy munkahatékonysággal tudja kijuttatni a gőzt.

A berendezés fő műszaki paramétere

TételHüvelyes címkéző gép
Kapacitás150 bpm (500 ml alapján)
FPYTöbb mint 99,9%
Teljes vonalú termelékenységTöbb mint 95% (24 óra kiszámítása)
A palack alkalmazható átmérője28mm-125mm
A címke alkalmazható hossza30–250 mm
Alkalmazható vastagságú címke0,027 mm-0,13 mm
Címke anyagaPVC, PET, PS
Kötetcímke belső átmérője≥4 "(101,6 mm)
Kötetcímke külső átmérője≤500mm
feszültségAC380V, 50Hz, 3 fázisú
címke hüvelyes gép kimenet3 kW
Steam Shrink alagút kimenet0,37 kW
Gőzgenerátor kimenete18KW
Gőznyomás1-8 kg / cm2
Gőzlevegő-fogyasztás<25 kg / óra
A gép méreteCímkés hüvelyes gép: L2000 * W1100 * H2000mm
Súly750