Kiváló minőségű automatikus nyújtófüles címkéző gép

Ez a nyújtható hüvelyes címkézőgép az LCD érintőképernyős vezérlést alkalmazza az egész folyamat : palackhordozás, palackelválasztás, anyaghordozás, tisztítás, címkevágás, címkehüvely és zsugorodás ellen. A művelet nagyon kényelmes. A hatékonyság növelése érdekében, és a mechanikai felépítés, az áramkör kialakítása, az intelligens vezérlés alapján az elektromos készülékek vezérlőrendszerét használjuk, ami fontos az italhüvelyes gép címkézéséhez, fejlett elektromos készüléket fejlesztettünk ki.

az anyag adagoló puffer egységet úgy tervezték, hogy ellenőrizzék a címkét, puffereljék a címke adagolási folyamatát, és elkerüljék az ívelt címke és a címke elzáródását. A címkevágási helyet fotóáram és emberi gép vezérli annak érdekében, hogy ellenőrizhesse a címkevágási helyet és lehetővé tegye a pontosabb vágást. Az inerciális erők kiegyensúlyozása érdekében, hogy a címke öntése pontosabb és stabilabb legyen a címke adagolási folyamatában, fogadjon el automatikus feszítő eszközt a címke adagoló egységből, hogy elkerülje a bizonytalan, alacsony sebességű és a címke elakadását a forróan zsugorodó címke adagolási folyamatában hüvely, és a folyamat folyékony és az etetőcímke legyen gyorsan, cégünk új fejlesztésű dupla meghajtású egysége, ez a KML-350. Ez a nyújtó hüvelyes címkézőgép elérheti a 350 üveg / perc sebességet, gyorsabban, mint a közös gép.

Kiváló minőségű automatikus nyújtófüles címkéző gép

Műszaki paraméter

Kapacitás20000BPH (címke magassága ≤100 mm)
20000BPH (címke hossza <100 mm)
18000BPH (a címke magassága ≤250 mm)
18000 BPH (címke hossza <100 mm)
A passz százaléka≥99,9%
Teljes vonalú termelékenység≥95%
24 óra szerint
A palack alkalmazható átmérőjeÆ28mm ~ Æ 125mm
A címke alkalmazható hossza30mm ~ 250mm
Alkalmazható vastagságú címke0,027 mm ~ 0,13 mm
Címke anyagaPVC, PET, OPS
A papírcső belső átmérője≥4 "(101,6mm)
A papírcső külső átmérője≤500mm
FeszültségAC380V , 50 / 60Hz , 3fázisú
A címkehüvelyes gép bemeneti teljesítménye6KW
A zsugorodó alagút bemeneti teljesítménye1,5 kW
A gőzforrás nyomása1-8 kg / cm2
Gőzfogyasztás< 50 kg / óra
Külső dimenzióUjjcímke főgép: L2100 * W1100 * H2000
Zsugorodó alagút : L2300mm * W500mm * H1500mm
Teljes súly1000 kg

Műszaki jellemzők és alkalmazás:

1. Ez a húzóhüvelyes címkézőgép szinkronizált sebességváltót alkalmaz, és hajtja hajtóművel egy övvel. A sebességváltó szíj cseréje gyorsan befejeződik. Ahhoz a hagyományos többrétegű típushoz képest, amelynek megváltoztatásához és fenntartásához több mint hat órára van szükség, karbantartása egyszerű és karbantartása egyszerű, így nem befolyásolja a termelést.

2. A vágófej eredeti jelátalakítója a vágófej belsejében van, és amikor leveszi a vágófejet, nem kell kijavítani a szinkron szíjat. Ezenkívül egyedülálló, könnyű érintéssel rendelkezik az ember-gép képernyőjével, vagyis az automatikus keresés az eredeti helyen, valamint a biztonság és a kényelem, amely megelőzi a többi kongenerterméket. Az új kialakítású vágógép nagy sebességű, stabil és pontos mozgást, lépcsőzetes vágási helyet és tökéletes zsugorítást alkalmaz. A címke szinkron helyszerkezetével kompatibilis, a vágási hely hibája 1 mm-en belül van.

3. Olyan rotációs potenciométert fogad el, amely lehetővé teszi a címke adagolását stabilan és gördülékenyen, és elkerüli a hibát a címke hosszában, a címke blokkjában és más problémákban, amikor a címke adagoló szervo továbbítja a címkét.

4. A csavartüskén lévő gátló eszköz hatékonyan ellenőrzi a hibaműveleteket és biztosítja a középső oszlop biztonságát.

5. Mechanikus sebességváltóval hajtják végre, hogy a pozícionáló szíjat mindkét oldalon meghajtják. Az egész palacktartó egység cseréje közben a lefelé és felfelé szélességet egy kézikerék vezérli, amelynek célja a szinkron és gyors beállítás.

6. Felfelé és lefelé állítsa be a motort, amely megkönnyíti a működést.

7. Új forró levegővel zsugorodó alagút: Nagynyomású fúvógépet alkalmaz. A speciálisan kialakított forró levegős kör alagút több energiát takarít meg, és szebbé teszi a zsugorodó palackot. Összehasonlítva a hagyományos zsugorodó alagúttal, ez a fajta alagút jobban használható az ívelt palackoknál (opcionális).

Előnyök

1. A cég hüvely címkézőgépe alkalmas mindenféle gyümölcslé, teaitalok, tejtermékek, tiszta víz, fűszerek, sör, sportitalok és más élelmiszer- és italipar palackjaihoz, nemcsak rendkívül pontos helyzetben és összehúzódásban. prominens üveg tökéletes üveg.

2. A mechanikai szerkezet magas stabilitása, az egész gép rozsdamentes acélból és alumíniumötvözetből készült keret borítja a merev védő keretet, szilárd rozsdát.

3. Kiváló minőségű pozicionálási pontosság, minden mechanikus sebességváltó kialakítása, kényszerített hüvelyes címkék használata.

4. A fogyóeszközök alacsony karbantartási költségei, a gép penge kidobásának alacsony költségei, könnyen cserélhetők, a költségterhelés alacsony.

5. Megbízható szolgáltatás, a repülőgép különféle alkatrész-raktárral rendelkezik, készen áll a rendelkezésre bocsátásra, valamint a tapasztalt mérnökök technikai támogatást nyújtanak Önnek.

6. Elegáns megjelenés, az erős, könnyebb és rugalmasabb használat általános kerete.

7. Az új, iparágvezető dizájn, a minőség szilárdabb és kiválóbb, semmiképpen sem képes összehasonlítani a meglévő hazai termékeket.

8. A gép egyszerű és elegáns szerkezeti alkatrészek, biztosítja az alacsony meghibásodási arányt, az egyszerű karbantartást.

9. A biztonsági alapbiztonsági doboz teljes skálája, sőt, átgondolt kialakítás.

10. Szinkron palackok, kiszállítás és stabil;

11. Állítható maró, vágási manőver, a szerszám élettartama megduplázódott.

12. Az ember-gép interfész, humánusabban működik;