Nagy sebességű, teljesen automatikus PVC hüvelyes zsugorító applikátor címkéző gép

Az automatikus hüvely címkéző gép szándékosan fejlett technológiát alkalmaz --- fedje le a palackon a körcímkét. Melegen zsugorodik, hogy rögzítse a palack testének kialakítását. A gép szerkezete kompakt, és különböző irányú és magasságú gyártósorokhoz alkalmas.

A géprész a modularizáció kombinált tervezését alkalmazza, és megbízhatóvá teszi a gépet. A magasságállítás a motor ingadozását veszi figyelembe. Kényelmes az anyag cseréje. A speciális vágófej-kialakítás pontosabbá és megbízhatóbbá teszi a címke gördülő vágását.

Széles körben használják ásványvizes palackban, tiszta vizes palackban, üdítőital palackban, gyógyszeres palackban, ételpalackban és egyéb tartályokban. A termelési kapacitás tartomány 2000-40000BPH.

Nagy sebességű, teljesen automatikus PVC hüvelyes zsugorító applikátor címkéző gép

Bevezetés

Létrehozása óta, a mechanikai tervezés és gyártás hosszú távú felhalmozódása tapasztalatai alapján, az ügyfelek különböző igényeinek megfelelően fejlesztették ki a VK-150B, VK-250B, VK-350B, VK-450B, VK-600B (egyetlen gép címkehüvelyes gépe), sebessége 150–200 palack / perc, 250–300 palack, 350–400 palack, 450–500 palack, 600–700 palack. A dupla fejjel ellátott hüvelyes gépeket a korszerűsítési technológián alapulva gyártják, így a gyártási sebesség eléri a 40000 palackot óránként. Az ügyfelek igényeinek megfelelően befogadjuk a külföldi fejlett technológiát a Hot Melt címkéző gépek, az automatikus PE film csomagoló gépek és a karton csomagoló gépek kifejlesztésére. A csomagológépek követelményeinek kielégítésére, a mechanikai felépítés irányától, az áramkör kialakításától, az intelligens vezérlésig, a termelékenység növelésével javításuk érdekében korszerű új automata csomagológépeket dobunk piacra, hogy termékünket ideálisabb útvonalon népszerűsítsük, hogy legyünk a haladó gyártói. a csomagológépeket.

Ez a PVC hüvelyes zsugorító applikátor címkézőgép palackot, különálló palackot, hüvely címkét és zsugorodási címkét hordoz együtt, amely nagy sebességgel, pontos pozícióval, kevesebb munkással és tökéletes csomagolással rendelkezik. Gépünk alkalmazható italok, ételízesítők, kozmetikumok stb.

Nagy sebességű, teljesen automatikus PVC hüvelyes zsugorító applikátor címkéző gép

Műszaki paraméter:

Termelési kapacitás≥250 üveg / perc (címke hossza: 100 mm)
A passz százaléka≥99,9%
Teljes vonalú termelékenység≥95% (24 óra szerint)
A palack alkalmazható átmérőjeÆ28mm ~ Æ 125mm , speciális méret tervezhető
A palack alkalmazható hossza30 mm -280 mm , speciális hosszúság tervezhető
A címke alkalmazható anyagaPVC, PET, OPS
A címke alkalmazható hossza30mm ~ 250mm
Alkalmazható vastagságú címke0,027 mm ~ 0,13 mm
A címke alkalmazható anyagaPVC, PET, OPS
Átlátszó hosszúságú címke≥5mm
A papírcső belső átmérője≥4 ”(101,6mm)
A papírcső külső átmérője≤500mm
FeszültségAC380V , 50 / 60 Hz , 3 fázis
A címkehüvelyes gép bemeneti teljesítménye3 kW
Külső dimenzióCímkehüvelyes gép: L2100mm * W850mm0 * H2000mm
Teljes súly700kg

Nagy sebességű, teljesen automatikus PVC hüvelyes zsugorító applikátor címkéző gép

Műszaki jellemzők és alkalmazás:

1. Vezető egység:

Szinkronizált sebességváltó és hajtás fogaskerékenként egy övvel A sebességváltó szíj cseréje gyorsan befejeződik. Ahhoz a hagyományos többrétegű típushoz képest, amelynek megváltoztatásához és fenntartásához több mint hat órára van szükség, karbantartása egyszerű és karbantartása egyszerű, így nem befolyásolja a termelést.

2. Vágófej egység:

Az új kialakítású vágógép nagy sebességű, stabil és pontos mozgást, lépcsőzetes vágási helyet és tökéletes zsugorítást alkalmaz. A címke szinkron helyszerkezetével kompatibilis, a vágási hely hibája 1 mm-en belül van.

Nagy sebességű, teljesen automatikus PVC hüvelyes zsugorító applikátor címkéző gép

3. Címke adagoló egység:

Egységes anyagú polc ésszerű magassággal, a címke felszerelésének megkönnyítése érdekében. Rotációs potenciométert fogad el, amely stabil és gördülékeny adagolást tesz lehetővé, és elkerüli a hibát a címke hosszában, a címke blokkjában és más problémákban, amikor a címke adagoló szervo továbbítja a címkét. Automatikusan leáll, riasztási fényt ad, és az érintőképernyőn is megjelenik.

4. Tisztítsa meg az egységet:

A kettős köríves szinkronszíjjal történő motoros koordinációval a műanyag mag-gumi gumiabroncsok szinkronos tisztítása és a címke stabil öntése biztosított.

5. Palacktartó rendszer:

Mechanikus sebességváltóval a pozicionáló szalag mindkét oldalán történő meghajtása érdekében. Az egész palacktartó egység cseréje közben a lefelé és felfelé szélességet egy kézikerék vezérli, amelynek célja a szinkron és gyors beállítás.

6. A gép feje fel és le egység:

Felfelé és lefelé alkalmazza a motort, ami kényelmesebbé teszi a működést.

7. Új gőzzel zsugorodó alagút:

Az új stílusú gőzzsugor alagút nagyban javítja a hatékonyságot. A beállítás és karbantartás kényelmes, a zsugorodás rendben van. A gőz kiöntője az elválasztási módot alkalmazza, amely simává teszi az alagutat. A kifolyónyílás négy részre oszlik, és az egyes részek magassága, helye és gőzmennyisége beállítható annak érdekében, hogy tökéletes legyen a zsugorodás. Az alacsony nyomású gőzzsák a varrat nélküli acélcső-kialakítást használja, és minden csatlakozócső rozsdamentes acélt használ puha cső, ezért a szétszerelés és rögzítés nagyon kényelmes. Az egész gép rozsdamentes acélból készül, így hőmegőrző és energiatakarékos. Ezenkívül megfelel a nemzetközi biztonsági szabványnak. Az alsó rozsdamentes acél sík kondenzálhatja a vizet és elvezeti őket, és a munkakörnyezet nem befolyásolható. A doboz teste előtt és hátul két szemablak található. Az egész gép vízálló kialakítása rozsdamentes acélból készül, ami megkönnyíti a kezelést és a karbantartást.

8. Új forró levegővel zsugorodó alagút:

Nagynyomású fúvógépet alkalmaz. A speciálisan kialakított forró levegős kör alagút több energiát takarít meg, és szebbé teszi a zsugorodó palackot. Összehasonlítva a hagyományos zsugorodó alagúttal, ez a fajta alagút jobban használható az ívelt palackoknál.