Automatikus PVC zsugorító hüvelyes palack címkéző gép

Bevezetés

Ez a zsugorfóliás címkéző gép automatikus címkehüvelyes gépből, gőzzsugorító alagútból és gőzgenerátorból áll.

A fő gép elfogadja a szinkronizált sebességváltót, a sebességváltó szíj cseréje gyorsan megtörténik. A hagyományos, több mint hat órán át tartó váltási és karbantartási igény típusához képest ez a gép karbantartása egyszerű és karbantartása egyszerű, így nem befolyásolja a gyártást. Az egyedi vágófej-sík kialakítás a tartály átmérőjére vonatkozik, 30-30 mm. nem kell módosítani vagy hibakeresni. egyedülálló képernyője, automatikus keresési eredeti helye, valamint a biztonság és a kényelem, amely megelőzi a többi kongenerg terméket.

Dupla zsugorodó címke adagoló sík, elfogadható magasságú, amely kényelmes a címke rögzítéséhez; PLC automatikus ábra, amely elkerüli a végrehajtást és a beállítást. Csak enyhén kell megnyomnia, a címke automatikusan felismeri és megtalálja. a címkék cseréje gyors és kényelmes. Ezenkívül a vágási hely teljesen pontos.

Címkeadagoló berendezés: a címke adagolásának szinkronizált vezérlése, az adagolási képesség percenként 90 méter, a térfogat címke betáplálási síkjának átmérője 500 mm, a papírcső belső átmérője 4 ', 8', 10 'lesz. stabil. amelyek lehetővé teszik a címke pontos hosszát és a címke stabil, gyors ellátását.

Automatikus PVC zsugorító hüvelyes palack címkéző gép

Műszaki paraméter:

Kapacitás80-100 bpm (A standard hossz 100 mm-ig történő kiszámítása
FPY≥99,9%
Teljes vonalú termelékenység≥95% (24 óra kiszámítása
A palack alkalmazható átmérője28 mm-től 125 mm-ig
A címke alkalmazható hossza30–250 mm
Alkalmazható vastagságú címke0,027 mm ~ 0,13 mm
Címke anyagaPVC, PET, OPS
Kötetcímke belső átmérője≥4 ”(101,6mm)
Kötetcímke külső átmérője≤500mm
feszültségAC380V, 50 / 60Hz, háromfázisú
címke hüvely gép teljesítménye1,5 kW-2 kW
Gőz Zsugor alagút teljesítmény0,37 kW
Gőznyomás1-8 kg / cm2
Gőzlevegő-fogyasztás<25 kg / óra
A gép méreteCímkehüvelyes gép: L2100 * W850 * H2000 mm
Súly500 kg

Automatikus PVC zsugorító hüvelyes palack címkéző gép

Az elektromos készülék konfigurációs specifikációja:

Az ilyen típusú csapdázó címkegép által elfogadott elektromos készülékek mind importált konfigurációk, emellett ez a zsugorodó címkézőgép elfogadja a nagy sebességű pozícionáló modult, az importált szervomotort, a szervo meghajtót, a szervo vezérlőt és a teljesen automatikus beállítást, valamint az emberiség működését.

Az öntvénycímke fajtatípusai:

Ennek a zsugorodó címkézőgépnek a sebessége elérheti a 150Bottle / perc értéket; A zsugorodó címkézőgép olyan élelmiszer- és italiparra vonatkozik, mint a gyümölcslé, teaital, tejtermékek, tiszta víz, fűszerek, sör és sportitalok stb. Mindenféle palacktípusra. Ennek a zsugorodó címkéző gépnek nem csak nagyon pontos helyzete van a címke öntéséhez, hanem a palack tökéletes alakját is kiemelheti zsugorodás után.

Automatikus PVC zsugorító hüvelyes palack címkéző gép

Gőz zsugorodó alagút műszaki paramétere

TételGőz zsugorodott alagút
A ventilátor bemeneti tápellátása1PH, 220V, 1.1KW
Gőzgenerátor bemeneti tápellátása380V / 50Hz
Munkahelyi nyomás<= 0,1 MPa
Súly230 kg
Gőzfogyasztás10-20 kg / óra
A sütő testének méreteL2300 * W400 * H450 mm
Szállítási sebesség0-35m / perc

Automatikus PVC zsugorító hüvelyes palack címkéző gép

Ujjcímke Műszaki jellemzők és alkalmazás:

1. A középső oszlop lépésről lépésre alkalmazza a címke felépítését, és a sebesség 170B / perc.

2. Az újonnan tervezett vágófej lépésről lépésre használja a motort, amelynek sebessége nagy, a cselekvés pontos, a vágás rendben van és a zsugorodás gyönyörű. Ez a kialakítás a címkével szinkronizált helyszerkezettel együttműködve lehetővé teszi a vágás helyének pontosságát 1 mm-en belül.

3. A többpontos vészleállító gomb lehetővé teszi a vészleállítást a megfelelő helyen a gyártás mentén, ami garantálta a biztonságos gyártást.

Automatikus PVC zsugorító hüvelyes palack címkéző gép

Gőz zsugorodási alagút leírása:

Új típusú palackcímke gőzzsugorító alagút, hőzsugorodás növelte a hőzsugorodás hatékonyságát; különböző és ésszerűtlen palackformák, például kerek, szögletes vagy lapos palack stb., a kényelmet beállíthatjuk és fenntarthatjuk, laposan összezsugorodhatunk.

A gőzkiadó típus elfogadja a gőzdobok kialakítását, az állítható gőzterelő rendszert, a cső simán és nem foglalja el a helyiséget, a kilépő száj mindkét oldalán három járatot oszt meg, mindegyik átjáró magassága vagy alacsony, előre és utána a gáz kimeneti mennyisége beállítható max tökéletes hatékonyság.

Gőz zsugorodási alagút jellemzői:

1. Alacsony nyomású gőzdobok nem varrással ellátott acélcsövekhez alkalmazkodnak, mindegyik csatlakoztatott cső rozsdamentes acélcső gyorscsatlakozót használ, könnyen üríthető és felszerelhető.

2. Az egész gép külső héja rozsdamentes SUS304 acélt alkalmaz, energiát takarít meg és megfelel az élelmiszerek biztonságos kritériumának.

3. Az alsó rozsdamentes acélból készült vízlemezek koncentrálják a hűvös kondenzvizet, amely a csatlakozó csövön keresztül kizárható.

4. Az egész gép vízálló kialakítású, rozsdamentes acélból készül, könnyen kezelhető és karbantartható.

Automatikus PVC zsugorító hüvelyes palack címkéző gép

Gőzgenerátor mechanizmus jellege:

1. a kompakt felépítésű kis kocka, kis kocka, a gép belső beállítása automatikus víztöltő dudor és az automatikus vízszint-szabályozás, nyomásszabályozás folyamatosan működhet.

2. a sütő vize alacsonyabb, mint 30L, az éves vízmennyiség a sütőben kisebb, magas üzemi nyomással, magas gőzhőmérséklet mellett sok felhasználó számára megoldhatja a nagynyomású gőzigény hatékonyságát.

3. A gőzkimeneti szelep nemcsak a kemény csövet, hanem a magas hőmérsékletű gőzgumi csövet is rugalmasan csatlakoztathatja, és hatékonyan takaríthatja meg a helyet. az egész gép elfoglalási területe kicsi, kényelmes mozgatni és telepíteni.