Kaparókártyás papír automatikus felső címkéző gép

Bevezetés:

1. Ez a terméksorozat nemcsak a tasakos tasakos kartonpapírok számára alkalmas gyógyszer-, növényvédőszer-, élelmiszer- és vegyiparban.

2. Automatikusan befejezheti a palackok csoportosítását, a jelölőszalag küldését, a címkék szinkron elválasztását, a címkézést és a tételszám automatikus nyomtatását stb.

3. A mechanikai technológiával nagy forgatónyomatékú motort vezet be, és importált fotoelektromos vezérlő és PLC programvezérlő rendszert biztosít, ezáltal garantálva a pontos címkézést, stabil, megbízható és magas hatékonyságot.

Jellemzők:

Mikro-számítógépes címkézési rendszerrel, gyors és stabil, hosszú távú munkavégzésre alkalmas, a rendszerellenőrzési funkcióval: hiányzó vagy törött címkék, kimaradás, e-stop, rendellenes frekvenciaváltás, az írógép-szalag hiánya, képes felismerni az összeset, majd leállítja az auto-t.

Az I / O önellenőrző funkció képes megjeleníteni az összes rendszer fotoelektromos jelét és motorját, lerövidíti a javítási időt, csökkenti a karbantartási költségeket.

Lépéssel kevesebb sebességszabályozással a címkézési sebesség automatikusan változik a szállítási sebességnek megfelelően, nem kell mozgatni a címkézés érzékelőt.

SUS304 és alumíniumötvözetből készült, teljes mértékben megfelel a GMP követelményeinek.

NévKaparókártyás papír automatikus felső címkéző gép
Vezérlő rendszerPLC + érintőképernyő
Címke magasságaMax. 130 mm
A címke tekercsének méreteBelső átmérő: 76 mm, Külső átmérő: max. 350 mm
Pontosság± 1 mm
Kapacitás30-120db / perc
FeszültségAC 220V, 50 / 60Hz.
Erő1,5 kW
GW80 kg.
DimenzióL1450 mm × W850 mm × H1650 mm
TárgyakObjektumok lapos vagy enyhén ívelt felülettel
FunkcióA címkéző gép SS 304-ből és kiváló minőségű ötvözetből készül, érintőképernyős mikrokomputert alkalmaz. Ez a címkéző gép bármilyen termékcsaládra telepíthető, vagy külön-külön is használható, és a tényleges igényeknek megfelelően megváltoztathatja a címkézési módszereket.
Ez a gép bármilyen sík felületű tárgyra felragaszthatja a címkéket. Pl. Táskák, dobozok, kártyák, palackok, keményáru stb.

1. Milyen címkéző géped van?

Tisztelt Ügyfelünk, van egy automatikus és félautomata címkéző gépünk kerek konténerekhez és sík felülethez. Egyes modellek egy címkéhez, mások két vagy még több címkéhez. És megtervezhetjük a gépet az Ön egyedi címkézési helyzete szerint.
Így a pls szabadon elküldhette nekünk a címkézési követelményeit, mi kielégítő címkézési megoldást nyújtunk Önnek.

2. Hozzáadhatnánk kódológépet a dátum és a tétel nyomtatásához?

Igen, választhatja a kódológép hozzáadását a kívánt betűk és számok kinyomtatásához.
Forró bélyegző, és legfeljebb három sort képes nyomtatni.

3. Milyen információkat kell szolgáltatnunk a megfelelő modell ellenőrzéséhez?

Pls küldjön nekünk képet a konténeréről és a címkéről, valamint a konténer és a címke méretéről.
Pls azt is megmondja, hogy milyen címkét használ, ha lehetséges. (Például öntapadó, ragasztó, forró ragasztó stb., Függetlenül attól, hogy a címke tekercsben vagy darabokban van-e.)
Ezután hagyjuk, hogy ellenőrizze a megfelelő modellt.