Teljesen automatikus matrica címkéző gép öntapadó üvegpalackhoz

Ezt a kerek palackcímkéző gépet általában hengeres palackok címkézésére használják, amelyeket főleg többféle italhoz, vegyi anyaghoz, gyógyszeriparhoz stb. Használnak. Robusztus és kompakt felépítésű, könnyen kezelhető és a felhasználók számára is egyszerűen karbantartható. Ennek a modellnek az erős és tartós motorját a legújabb mikroprocesszor vezérli. Gyorsan és pontosan meg tudja hajtani a címkéző fejet, valamint a vezérlőt a címkék továbbításához.

Ezenkívül magában foglalja a Siemens Nyrt. Népszerű vezérlőrendszerét is; és az egyszerű emberi felület angol és kínai nyelven is működtethető. Továbbá nem kell cserélnie a gép alkatrészeit különböző méretű palackokhoz, mivel többcélú levehető készlet van benne. Még a legmodernebb online segítő rendszerrel is rendelkezik, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy valóban kommunikáljanak a berendezéssel. Ez az új rendszer nagyon felhasználóbarát, és a dolgozók csak egyszerű megfogalmazásokat használhatnak a gép kezeléséhez. Emellett a berendezés zökkenőmentesen és folyamatosan, több órán keresztül képes működni.

Teljesen automatikus matrica címkéző gép öntapadó üvegpalackhoz

Legfeljebb 120 palack címkézési sebessége egyetlen perc alatt, és nagyon nagy pontosságú a címkézés. Míg a címke maximális szélessége 140 mm, és szükség esetén emelhető is. Sőt, ez a sokoldalú és elegáns kerek palackcímkéző modell képes 30–110 mm átmérőjű palackok címkézésére. Ezenkívül a berendezés 75 mm belső átmérőjű címkehengerrel rendelkezik, míg a címke tekercs külső átmérője 350 mm körül van. Szintén optikai alapú érzékelő rendszerrel rendelkezik a címkék és a tartályok számára. Ez a gép kiválóan alkalmas címkék felhordására kerek alakú palackokra, amelyek különféle anyagokból készülnek, például üvegből, műanyagból, HDPE-ből, LDPE-ből, PET-ből stb.

Rövid bemutatkozás

1.1 A nagy teherbírású konstrukciók túlméretezett meghajtó alkatrészeket használnak, alumínium és rozsdamentes acél vázzal kombinálva, hosszú évekig tartó megbízható szolgáltatás érdekében.

1.2 Különféle termékadagoló rendszerek állnak rendelkezésre, amelyek pontos terméktávolságot és tájolást biztosítanak. Használható önállóan vagy beépített sorban, és illeszkedik a töltőberendezések sebességéhez.

1.3 A fejlett, nagy nyomatékú, mikrolépcsős hajtású applikátorok tartalmazzák az arányeltolás és a sebességkövetés képességét a címkeanyagok széles választékának pontos és megbízható alkalmazásához.

1.4 Az elülső és / vagy a hátsó panel címkék alkalmazására tervezték, kerek, négyzet alakú, ovális vagy téglalap alakú tartályok címkézésére.

Teljesen automatikus matrica címkéző gép öntapadó üvegpalackhoz

Műszaki paraméter

NemTételParaméter adatok
2DimenzióL 2100mm * W 900mm * H 1500mm
3Feszültség220V / 50Hz
4Erő1200 W
5Termelési kapacitás0-40m / perc
7Címke tekercsmag76 mm
8Címke tekercs átmérője350 mm
9Címke szélessége10 ~ 110 mm (speciális méret testreszabható)
10Címke hossza20 ~ 360 mm (speciális méret testreszabható)
11Palack átmérője30 ~ 90 mm (speciális méret testreszabható)
12Palackmagasság30 ~ 200 mm (speciális méret testreszabható)