Automatizált egyedi kúpos palackok hegyes konténerek forgó címkéző gép

A Rotary Sticker Labeling Machine a töltött és lezárt kúpos palackok címkézésére szolgál. Ez a rotációs címkézőgép kompakt modell, forgó szerkezetének köszönhetően kevesebb helyet foglal el. Automatikus, szabálytalan palackok A címkézőgép különféle alakú palackokat címkéz, maximális sebességgel 120 ampulla / perc. A gép megfelel a jelenlegi jó gyártási előírásoknak.

Folyamat művelet egyedi rotációs címkézőgépeken kúpos kúpos hegyes palackok címkézéséhez

Automatizált egyedi kúpos palackok hegyes konténerek rotációs címkéző gép részletei

A takarmányféregtől a csillagkerékig kapott konténerek pontosan el vannak helyezve egymástól, és hasonló távolságra érik el a címkén. A címkézési ponton való belépés közben a tartály érzékelő a szervomotorral indul, és az öv megnyomásával simán nyomja meg a címkét a betét és az öv között. A címkeérzékelő fotocella érzékeli a két címke közötti teret, és addig tartsa őket, amíg a következő tartály el nem érkezik. E művelet közben pneumatikus nyomtatási melléklet nyomtat.

A testre szabott címkézőgép alapparamétere a hegyes konténerek tartásához:

Automatizált egyedi kúpos palackok hegyes konténerek rotációs címkéző gép részletei

automata rotációs címkéző gép kúpos palackokhoz
Címkézési kapacitás (db / perc): 40-150 db / perc
Címkézési pontosság (mm): ± 1,0 mm
Címke mérete: (L) 20-280mm (H) 30-140mm
Anyagméret: Φ40-Φ100mm (H) 40-300mm
Belső tekercs (mm): Φ76mm
Tekercs külső átmérője (mm): Φ350mm
Gépméret (mm): (L) 2000 * (W) 850 * (H) 1450 (mm)
Tápegység: AC220V 50Hz / 60Hz 1500W

Minták testreszabott rotációs címkézőgéphez konténertartó formákkal

Minták testreszabott rotációs címkézőgéphez konténertartó formákkalMinták testreszabott rotációs címkézőgéphez konténertartó formákkal

Gépek címkéző üzem

Gépek címkéző üzem

Garancia: az egész gépre egy év garanciát kér. (A garancia hatálya alá nem tartoznak a balesetekből, helytelen használatból, helytelen alkalmazásból, tárolási károkból, gondatlanságból vagy a berendezés vagy annak alkatrészei módosításából eredő problémák.

Telepítés: miután a gép megérkezett a gyárába, ha szüksége van rá, technikusunk elmegy az Ön helyére, hogy felszerelje és tesztelje a gépet, és megtanítja a munkavállalót a gép kezelésére (a vonat ideje a munkástól függ). étkezés, szálloda, az ország utazási díja) a számláján kell lennie, és napi 100 USD-t kell fizetnie a technikusért. Ön is elmehet gyárunkba képzésre.

Szerviz után: Ha problémát tapasztal a gépen, technikusunk elmegy az Ön helyére, hogy a lehető leghamarabb megjavítsa a gépet. A költségnek a számláján kell lennie.