Teljesen automatikus műanyag üvegpalackos hideg ragasztó címkéző gép

Bevezetés:

Automatikus hidegragasztós címkézőgép alkalmazható üveg sörre boros sör borjelző applikátorral, alumínium kannával pasztával.

A gép SUS304 rozsdamentes acélból és kiváló minőségű alumíniumötvözetből készül.

Importált léptetőmotort vagy szervomotort használnak a címkézőfejhez a címkézési sebesség és pontosság biztosítása érdekében.

A fényképes villamosenergia- és vezérlőrendszer fejlett alkatrészeket alkalmaz Németországból, Japánból vagy Tajvanról.

Használjon PLC ember-gép interfész vezérlőrendszert, amely könnyen érthető.

Teljesen automatikus műanyag üvegpalackos hideg ragasztó címkéző gép

Műszaki paraméter:

CímkeHideg ragasztócímke / papírcímke
Maximális kapacitás40-100 BPM
Palackátmérő20mm ~ ~ 120mm
Palackmagasság20mm ~ 250mm
A címke hossza10mm ~ 300mm
A címke szélessége10mm ~ 150mm
Palackmagasság± 1 mm
alakú palackok50mm ~ 280mm
alakú palackokNégyzet alakú, kerek, ovális, lapos üveg
Összehúzódási kemence teljesítménye1.1kw
Alkalmazásöntapadó címkéző gép

Főbb jellemzői

1) Széles alkalmazási tartomány, képes megfelelni az összes kerek palack címkézésének vagy a félkörös címkézés igényeinek, a palack közötti címkézés egyszerű, könnyen beállítható

2) A címke pontossága jó, a szalag kitérője az egyenirányító mechanizmust alkalmazza, a szalag nem tér el, az x / y / z címkézési helyzet és a hajlás három iránya nyolc szabadságfokkal állítható, és a beállításnak nincs holt szög.

3) A címke minősége kiváló, fogadja el a rugalmas sajtófedél övét, a címke lapos, nincs ránc, javítja a csomagolás minőségét.

4) Az alkalmazás rugalmas, a palack álló típusú címkéző gép automatikus palackelválasztó funkcióval van ellátva, egyetlen gépben előállítható, és összekapcsolható a gyártósorral is.

5) Intelligens vezérlés, automatikus fotoelektromos követés, nem címkézés, nem szabványos automatikus korrekció és a címkék automatikus felismerése, a szivárgás és a címkehulladék megelőzése.

6) Nagy stabilitás, a támogató berendezés 7 × 24 órát fut, Mitsubishi PLC, SIEMENS Touch, KEYENCE palackérzékelő, Leuze nagy pontosságú címkeérzékelő.

7) A beállítás egyszerű, a címkézési sebesség, a szállítási sebesség és a palack elválasztási sebessége fokozatos sebességszabályozást valósíthat meg, és a beállítást a követelménynek megfelelően hajtják végre.

8) Erős és tartós, fogadjon el három sávos beállító mechanizmust, teljes mértékben használja ki a háromszög stabilitását, az egész gép szilárd és tartós. Teljes ss304 rozsdamentes acélból készül, amely megfelel a GMP gyártásának követelményeinek.