Automatikus csőcímkéző gép krémkrém csövekhez

Automatikus csőcímkéző gép anyagadagoló rendszerrel automatizált paszta krém lotion csövekhez személyre szabott címkéző gép berendezések.

Automatikus csőcímkéző gép krémkrém csövekhez részletek

Ez a címkézőgép elsősorban kozmetikumokhoz, egyéni ápolással és szakmával és így tovább, száj-, élelmiszer-, vegyipari tömlőcsövekhez illeszti a jelet. A nagy pontosság, a redundáns megbízhatóság és a hatékonyság kielégítette az ügyfelet az aláírógép kérésének beillesztésében; de felsőbbrendűségünk az ésszerű tervezésben, a vezető feldolgozóiparban és a precíziós összeszerelésben, az értékesítés utáni kiváló szolgáltatásban rejlik. Ez a berendezés kezelőinek egyszerűsége, a forma és a címke helyettesítése kényelmes, könnyen tisztítható és a karbantartási szolgáltatás miatt a felhasználónak alacsony a használati költsége, a tömlő beilleszti az ideális felszerelést.

Automatikus csőcímkéző gép krémkrém csövekhez részletek

A rendkívül hatékony tömlő beilleszti a jel munkaállomást: A szimplex művelet, az előtolás vezérlés, a jel beillesztése az anyag fogadásához; beleértve az anyagok hiányának vizsgálatát az elektromos szem és az automatikus felfüggesztés funkció.

A sebesség, a pontosság, a stabilitás, könnyen és könnyen használható és így rugalmasan, az optimalizált kombináció mértékével.

Címkézési irány

Címkézési irány

A tömlő speciálisan kialakított jelét beilleszti, nyugodt lesz, gyorsan átlátszó lesz / az átlátszatlan, száraz ragasztócímke, amely nem körözi a tömlőket, sokféle, különböző hosszúságú, a különböző átmérőjű tömlők beillesztik a jelet.

Működik stabilan, megbízhatóan: garantáltan minden tömlő feltöltése, ha nem sérült meg, a jelet egészen sima, ill.

Használja a nem pólusú léghenger-rendszert: Garantálja, hogy a kiváló minőségű termékek gyorsak, rendelhetőek és megbízhatóak legyenek.

Használja a dekollátor pozícionáló eszközt: Garantáljuk, hogy a tömlő beilleszti a jel lokalizációját, hogy pontos legyen, megbízható legyen, és amelyet nem kell karbantartani.

Barometrikus nyomásvizsgálat típusú dömpingberendezés: A ragasztások garantálása után a jelzőtömlő megbízható ex-denning.

Automatikus csőcímkéző gép krémkrém csövekhez részletek

Az etetőtartályba rendezett címkék a címkézéshez

Az etetőtartályba rendezett címkék a címkézéshez

Lágy csövek címkézési folyamata

  • Az automatikus csőcímkéző siemens PLC érintőképernyős vezérlőrendszert használ.
  • Intelligens Mitsubishi szervo címkézési rendszer
  • A gép reakciója gyors, pontosan meghatározva a nagy sebességű címkézést.
  • Könnyen kezelhető és beállítható.
  • Rozsdamentes acél szerkezet.
  • Támogassa a különböző csőméretet különböző korongokkal.

Automatikus csőcímkéző gép krémkrém csövekhez részletek

A csövek címkézésére szolgáló berendezés specifikációja:

Címkézési sebesség 40-60 cső / perc.
 A címkézés pontossága ± 0,5 mm
 Címke átmérője (max.) 350mm
 Címke szélessége (max.) 200mm
 Csőátmérő (max.) 65mm
 Cső átmérő (min.) 19mm
 Cső hossza (max.) 220mm
 Címke orsó magának átmérője 76,2 mm
 Erő 220V 50Hz 3000W
 Súly 300kg

Címkézi a mintákat

Automatikus csőcímkéző gép krémkrém csövekhez mintaAutomatikus csőcímkéző gép krémkrém csövekhez mintaAutomatikus csőcímkéző gép krémkrém csövekhez minta