Automatikus kerek palack öntapadó matrica címkéző gép

Bevezetés

A kerek palack címkéző gép ruha a kerek palack címkézéséhez. vezérlés léptetőmotorral vagy szervomotorral a jobb abélés érdekében, használja a PLC programozható vezérlést, a fényáram érzékelésére szolgáló címkeküldést. Csatlakoztatható online oldalsó címkézőgéphez, a termékek online címkézéséhez vagy a csomagolódoboz külső felületének címkézéséhez. Hamisítás elleni címkézés. közvetlenül összeszerelhető gyártósoron, vagy csomagológép, önmagában történő vezérléshez, vagy csoportos irányítás, az automatikus címkézés megvalósítása.

Kerek, szögletes, lapos palackok automatikus címkézésére a gyógyszeripar, a napi vegyi anyagok, az élelmiszer- és italgyártás számára.

A címkéző automatikusan felismeri a címke méretét és a megfelelő helyet a palackon, és beállítja a megfelelő címkézési paramétereket - ez nagyon hasznos funkció a több termékkel rendelkező felhasználók számára.

Automatikus kerek palack öntapadó matrica címkéző gép

Műszaki paraméter

Címkézési sebesség1500-6000bph, állítható
Palackátmérő120mm alatt
Címke szélessége10-200mm
Címke hossza10-400mm
Címkézési hiba≤ ± 0,5 mm
Címke tekercs átmérőjeOrsó belső átmérője: 76mm; Orsó külső átmérője: Max 360mm
Nettó tömeg550kg
Kontúrméretek3000 * 1500 * 1700mm

Műszaki jellemzők és alkalmazás:

1. Kimeneti címkék léptetőmotorral és Precíziós léptetőmotorok, amelyek a címkéző fejjel működnek, a német technológiát alkalmazva. Stabilabb, nagy pontosságú címkézéssel, gyorsabb sebességgel. Tartsa mindig a helyes jelzést.

2. Jó minőségű szállítószalag, stabilan és pontosan fut, hosszú élettartammal. Minden címke címkézési hossza, fogadja el a fotó előadást és a PLC kombinációt az automatikus kiszámításhoz, a hossza érintőképernyővel módosítható, kényelmesen használható.

3. Az etetőcímkék puffereszközt alkalmaznak, hogy megoldják a címke könnyen pattintható problémáját. Jó minőségű rozsdamentes acél vázszerkezet és alkatrészek az alapfelszereltség része. a nagyobb vezérlőszekrény belső része, az elektromos berendezés jó hőeloszlással, könnyen felismerhető.

4. Humanizált tervezés, kevesebb sérülés, kényelmes karbantartás. A felszerelés alja tolózárral, kürtlábbal, kényelmes megtámasztással és könnyen mozgatható.

5. Teljes gyártósorral vagy függetlenül használható.

Automatikus kerek palack öntapadó matrica címkéző gép

A tárgyosztály kerek palack címkézésének kerületi felületére vonatkozik, egyetlen szabványhoz és kettős standardhoz rögzíthető, a dupla standard távolságok rugalmasan beállíthatók, például széles körben használatos kerek géles vizes palackok, kannák és egyéb kerek élelmiszerek címkézése a kozmetikában, az élelmiszeriparban, a gyógyszeriparban, a fertőtlenítőszerekben és más iparágakban.

Opcionális periférikus helymeghatározó eszközök valósíthatók meg a kerületi felületen a megadott helyet jelölve.

Opcionális szalagnyomtató és tintasugaras nyomtató a címkére nyomtatott gyártási dátum eléréséhez és a kötegelt információk a címkézéshez elért integráció érdekében.

Alkalmazás

1, Címkéhez: öntapadó címkék, öntapadó film, elektronikus felügyeleti kód, vonalkód stb.

2, Alkalmazás: Átmérő 30mm ~ 90mm kerek palack között.

3, ipar: széles körben használják az orvostudományban, az élelmiszeriparban, a játékokban, a kozmetikában és más iparágakban.

4, Alkalmazás: Fertőtlenítő flakon címkézés, gél kettős szabványos címkézés, vörösboros palackok pozicionálási címkével vannak ellátva
stb.

Automatikus kerek palack öntapadó matrica címkéző gép

Leírás

1. Nagy teljesítményű, ugyanaz az eszköz egyetlen tárgyosztályban valósítható meg a palack címkézésén és a kettős szabványos címkézési szabványon, a kettős szabványos távolság rugalmasan állítható. Opcionális perifériás helymeghatározó eszköz valósítható meg a kerületi felület pozícionálási funkcióval;

2. A címkék átfedései és a nagynyomású felső konfigurációs mechanizmus, amely ötvözi a 3 tengelyes pozicionáló mechanizmust, a palack ingadozásainak megakadályozása érdekében, a címkézés pontosságának javítása érdekében;

3. Automatikus palack, a tavaszi palack szervezeteinek felhasználásával, hogy hatékonyan kiküszöbölhesse a palackos palack okozta hibát
nem sima, javítja a stabilitást;

4. Angol interfésszel és PLC vezérlőrendszerrel van felszerelve, a kényelmes működés érdekében, az ember-gép interfész az üzemeltetéssel
megtanítja a funkciókat, a paraméterek módosítását intuitív módon, könnyen át lehet kapcsolni a különféle funkciókat;

5. Intelligens vezérlés, automatikus fotoelektromos nyomkövetés, tárgy nélkül címkézés, címke automatikus javítás és automatikus felismerés funkcióval ellátott címkék, címkék és ürítés a matricák pazarlásának elkerülése érdekében;

6. Szilárd egészség, elsődleges alumíniumgyártás rozsdamentes acélból és kiváló minőségű cég, összhangban a GMP gyártási követelményeivel;

7. Automatikus kikapcsolási funkcióval, termelésszámláló funkcióval, energiatakarékossági funkcióval (nincs termelés a beállított időn belül, a készülék automatikusan energiatakarékos készenléti üzemmódba vált), a gyártási szám beállítására vonatkozó felszólításokkal, paraméterbeállítási védelmi funkcióval

Automatikus kerek palack öntapadó matrica címkéző gép

Munkafolyamat

* Alapvető munkák: tegye a terméket a szállítószalagra, a palackos ügynökségekbe, az alügynökségek külön palackozzák a termékeket, az érzékelő észleli, hogy a termék továbbítja a jelet a címkézés ellenőrzési rendszeréhez, a helyén lévő ellenőrzési rendszerhez. a megfelelő motor Küldés fül, és fel kell tüntetni a termék címkézési helyére, miközben a szabvány túlsúlya, a címkével ellátott művelet befejeződött.

* Eljárás: tegye a termék szállítószalagját (amely elérhető a vonalon) -> Termékkiszállítás -> Termékek percek alatt -> Termék tesztelése -> Termék pozícionálás -> Címkézés és borított tereptárgyak -> gyűjtsük össze a címkéző termékeket.