Öntapadó matrica lapos kartondoboz címkéző gép

Általános jellemzők:

1): Cégünk csak a palackozott csomagolóeszközök harmadik generációs termékeinek korszerűsítésére, kutatására, fejlesztésére és gyártására összpontosított.

A fő műszaki és gyártási személyzet 20 éves tapasztalattal rendelkezik a felhalmozás és a műszaki tárolás terén, megfelel a vállalat palackcsomagoló berendezésének műszaki és gyártási követelményeinek.

2): Megtanultuk cége sajátos követelményeit a palackozó és csomagoló gyártósor berendezésének technológiájára, teljesítményére, sebességére és egyéb részleteire vonatkozóan, és részletes és világos "dokumentumokat és anyagokat" készítünk a vállalat felszereltségi követelményeinek megfelelően.
Kérem, kedves Társam, vegye be a fáradságot, hogy jobban nézze meg elfoglaltságában.

3): Ha cégünket választja palackozó és csomagoló gyártósorának gyártójaként, mindent megteszünk, hogy a regionális szabványos berendezések példaként szolgáljunk. Ez a hozzáállásunk az egyes szerződésekhez.

Társaságunk berendezéseinek gyártási anyagai rozsdamentes acélok, amelyek jellemzői meghaladják a 304-et, és a kábítószerrel érintkező rész 316.

Az elektronikus készülék HASZNÁLJA a konfigurációt, amely a nemzetközi haladó szintet képviseli.

Ez is a legjobb oka annak, hogy megnyugodhat, ha társaságunkat választja szövetkezeti gyártóként.

4): A jótállási idő után, ha igény van az értékesítés utáni szolgáltatásra, először feltétel nélkül nyújtjuk a szolgáltatást, és később felszámoljuk.

Kérjük, higgyen őszinteségünkben, jóhiszeműségünkben és a termékek minőségében;

Kérjük, higgye el, hogy az értékesítés utáni szolgáltatásunknak a hazai ipar legfejlettebb szintjét kell képviselnie, mert mélyen megértjük: ez a vállalat fenntartható fejlődésének kulcsa, a versenyképesség tükröződése és kiemelés!

Különleges képességek:

- Alkalmas különféle kerek üvegfelületek címkézésére

-A fokozatmentesen változtatható sebességszabályozást alkalmazza, nem szükséges az érzékelő szemének továbbítása és címkézése.

-Ez a gép integrálja az elektromos és mechanikus eszközöket, egyszerű és ésszerű felépítéssel, valamint számos védőeszközzel. Könnyen karbantartható.

-Ez interfésszel és PLC vezérlőrendszerrel van felszerelve, amely kényelmes kezelhetőséget, könnyű karbantartást és állandó teljesítményt nyújt, könnyű hozzáférést biztosítva a paraméterek tartományának minden beállításához.

-Az automatikus vezérléssel rendelkezik, és felismeri a rendszer leállását hiányzó palackok, címkék és palackelakadás, fenntartott palackok és szalag kifogyása esetén.

-Ez az optoelektromos rendszert alkalmazza a címkék beillesztésére, egyenletes teljesítmény mellett. A címke pozíciója tetszőlegesen beállítható.

-A gép hőkód-nyomtatóval rendelkezik 360 szög külön nyomtatásához.

- Az elülső méret megfelel az ügyfél mintájának.

-Az anyag kiváló minőségű 304 rozsdamentes acélból készül, elegáns megjelenéssel és megfelel a GMP szabványnak.

Technikai paraméterek:

Nem.TételekAdat
1Maximális teljesítmény180 Bottle / MIN
2Címkék hossza20 ~ 250mm
3Címkék szélessége20 ~ 75mm
4Megfelelő palacktartomány15 ~ 300ml
5Palackok magassága30 ~ 150mm
6Feszültség / frekvenciaAC220V / 50Hz
7Energiafelhasználás2Kw
8Méretek (HxSxM)1950x1060x1300mm
9Súly237 kg