Teljesen automatikus üvegek üveges üveghüvelyes zsugorító címkéző gép

Automatikus zsugorcső címkéző gép, gőzzsugor alagúttal és generátorral, PVC, PET lable gép Palackok Zsugorodó címkéző gép.

Palackok titkosítója 1,0 m átmérővel

Az Unscrambler a hajtóerő a frekvenciavezérlő táblával, tegye a palackot a mesterséges kör alakú lemezjátszóhoz, a forgótányér forgatásához, átkerül a palackos szállítószalagra a töltővonalba folytatta a töltést. Könnyen használható, könnyedén elvégezheti a palackos Unscrambler munkát.

Palackok palackfejtője

A palackfejtő jellemzői

1) Alkalmas rendezetlen poliészter palackok feloldásához
2) A palackokat igazítja és vákuumszalaggal üríti ki
3) PLC programvezérelt
4) Automatikus.
5) Nagy sebességű működés

A palackfejtő műszaki paraméterei

Palackok palackfejtője

* Átmérő: Φ1000mm
* Sebesség: 430-50 üveg / perc (sebességszabályzóval, Schneider inverterrel)
* Teljesítmény: AC 220V ± 5% 50Hz 120W
* Anyag: SUS304
* Motor: Wanxin (tajvani márka, reduktor karbantartás nélkül)
* Változtatható sebességszabályozó: Taida
* A gép súlya: 80 kg palackátmérő Ø20 ~ Ø100 mm

hüvelyes címkéző gép zsugorodó alagúttal

A hüvelyes zsugorfóliázó gép zsugorcsatornával elfogadja a PLC programozható vezérlőt, az importált szervomotort, a szervo meghajtót, a frekvenciaváltót és az átalakítót; emellett a pozicionáló modullal is rendelkezik, hogy az öntvénycímke pontos, gyors és stabil legyen.

hüvelyes címkéző gép zsugorodó alagúttal

1 Szinkronizált sebességváltó, a sebességváltó öv bármilyen cseréje gyorsan befejeződik. Ahhoz a hagyományos többrétegű típushoz képest, amelynek megváltoztatásához és fenntartásához több mint hat órára van szükség, karbantartása egyszerű és karbantartása egyszerű, így nem befolyásolja a termelést.

2 Kínában az egységvágó fejsík kialakítása, amely a 30–130 mm-es tartályra vonatkozik. Soha nem kell megváltoztatnia vagy hibakeresnie. Ezenkívül egyedülálló, könnyű érintésű ember-gép képernyővel rendelkezik, vagyis az automatikus keresés az eredeti helyen, valamint a biztonság és a kényelem, amely megelőzi a többi kongenerterméket.

3 egyetlen zsugorodó címke adagoló sík, megfelelő magasságú, amely kényelmes a címke rögzítésére; mikroszámítógépes automatikus ábra, amely elkerüli a végrehajtást és a beállítást. Csak enyhén kell megnyomnia, a címke automatikusan felismeri és megtalálja a címkét. A címke cseréje gyors és kényelmes, emellett a vágási hely teljesen pontos.

4 címkeadagoló berendezés; a szinkronizált feszültség vezetése vezérli a címke ellátását, az ellátási képesség 90 méter per minite, a térfogat címke ellátási síkja 500 mm, a papírcső belső átmérője 4 ', 8', 10 'lesz. A címke konfigurációja az etetés stabil húzóerő, amely lehetővé teszi a címke pontos hosszát és a címke stabil, gyors ellátását.

5 A középső oszlop lépésről lépésre alkalmazza a címke felépítését, és a sebesség 150B / perc.

6 Az újonnan tervezett vágófej lépésről lépésre használja a motort, amely sebessége nagy, a cselekvés pontos, a vágás rendben van és a zsugorodás gyönyörű. Ez a kialakítás együttműködik a címkével szinkronizált helyszerkezettel, amely lehetővé teszi a vágás helyének pontosságát 1 mm-en belül.

7 Sok vészleállító gomb lehetővé teszi a vészleállítást a megfelelő helyen a gyártás során, ami garantálja a biztonságos gyártást.

hüvelyes címkéző gép zsugorodó alagúttal

Alkalmazható fajtatípusok:

Különböző típusú palackok, például: kerek palack, négyzet alakú palack, lapos palack, íves palack és csésze alakú stb.

Alkalmazható fajtatípusok:

A hüvely címkéző berendezés fő műszaki paraméterei:

A hüvely címkéző berendezés fő műszaki paraméterei

Nem.RészTételMértékegységYX-SL150
1Palack specifikációHangerőL0.35~1.5
Nyak átmérőjemm28~38
A test átmérőjemm50~110
Palackmagasságmm150~310
2Címke specifikációAnyag/PVC PET OPP OPS
Vastagságmm0.038~0.05
3Címkézési előírásokCímkézési sebességb / perc.150 bpm
Környezeti hőmérséklet.C-10~40
4Teljesítmény szabványFő erőKw3
FeszültségV210 ~ 250 VAC 50 Hz
5Szállítószalag specifikációBemeneti szállítószalagm2
Palack szállítószalagm7
6DimenzióA gép fő mérete L * W * Hmm2000*1100*2100
SúlyKgs350
7Termelési arány0,5 liter / 1,5 literbph5000 ~ 8000 bph

Zsugor alagút paraméter

zsugorodó gép mérete: 2100 * 850 * 2000mm

gőznyomás: 1kg / cm2

gőz: 50kg / h

gőzkemence mérete: 2000 * 500 * 1700mm

Hüvelyes zsugorodási címkék a végtermékek mintái

Zsugor alagút

Hüvelyes zsugorodási címkék a végtermékek mintái

Hüvelyes zsugorodási címkék a végtermékek mintái

Garancia: az egész gépre egy év garanciát kér. (A garancia hatálya alá nem tartoznak a balesetekből, helytelen használatból, helytelen alkalmazásból, tárolási károkból, gondatlanságból vagy a berendezés vagy annak alkatrészei módosításából eredő problémák.

Telepítés: miután a gép megérkezett a gyárába, ha szüksége van rá, technikusunk elmegy az Ön helyére telepíteni és kipróbálni a gépet, és megtanítja a munkavállalót a gép kezelésére is (a vonat ideje attól függ, hogy Ön dolgozik-e). A költségeket (repülőjegy, étkezés, szálloda, az ország utazási díja) az Ön számláján kell feltüntetni, és napi 100 USD-t kell fizetnie a technikusért. Ön is elmehet gyárunkba képzésre.

Szerviz után: Ha problémát tapasztal a gépen, technikusunk elmegy az Ön helyére, hogy a lehető leghamarabb megjavítsa a gépet. A költségnek a számláján kell lennie.