Automatikus kétoldalas első és hátsó matrica címkéző gép

Az üvegek automatikus kétoldalas elülső és hátsó öntapadó címkézőgépe az öntapadó címkézési alkalmazások széles skálájának kezelésére szolgál, gyorsasággal és pontossággal, egy-, iker- vagy háromcímkés fejkonfigurációban alkalmazható elülső, hátsó, részleges vagy teljes csomagolásban csomagoljon címkéket, valamint manipulálható vagy promóciós felső címkéket. Két címkeadagoló önállóan működik az egyik oldal címkézéséhez, vagy egyidejűleg működik két oldal címkézésnél, amely mindkét oldalon eltérő méretű címkézést tesz lehetővé. Opcionális csomagolási állomás kínálható részleges vagy teljes csomagolású címkékhez, valamint manipulációra utaló vagy promóciós felső címkékhez. Az elülső és hátsó matrica címkéző gép lánc igazító rendszerrel van felszerelve a termék orientálásához, biztosítva a tartályok megfelelő elhelyezését a címke felhelyezése előtt. A konténer helyzetét a rugóra szerelt motoros láncok állítják be, mielőtt az a fejfogó alatt mozogna, ahol kioldják. A fejfogó függőleges rozsdamentes acél orsórendszerre van felszerelve, hogy szükség esetén könnyen beállítható legyen. A további szolgáltatások közé tartozik a rozsdamentes acél konstrukció és az elemek eloxálása, a világhírű elektronikai alkatrészek, a szervomotor-meghajtás, a motoros segédhálózat felvétele, a PLC vezérlés és a felhasználóbarát HMI.

Használjon kiváló minőségű kereket, hogy helyet hagyjon a palackok között, hogy a címkéket ne hagyják ki. A szivacskerék forgási sebessége beállítható a két üveg közötti tér beállításához.

A gép címkéket tároló és címkepapírt gyűjtő részeit úgy tervezték, hogy állíthatók legyenek a legkülönfélébb címkék számára.

Fogadja el a Németországból importált fotoelektromos berendezéseket és a kiváló minőségű szervomotort, a címkézési pontosság jelentősen javul.
Termékleírás:

A gép gazdaságos és könnyen kezelhető, HMI érintőképernyővel és PLC vezérlőrendszerrel van felszerelve. A beépített mikrochip gyors és könnyű beállítást és váltást tesz lehetővé. Ez az automatikus címkézési rendszer ideális hengeres, lapos és szögletes tartályokhoz.

Ez a gép széles körben alkalmas élelmiszer-, kozmetikai, gyógyszeripari, rovarirtó és más iparágakra. Egy- és kétoldalas címkézés lapos, négyzet alakú és kerek palackokhoz, amelyek térfogata 1 liter alatt van. Automatikus számítógéppel vezérelhető (PLC), könnyen kezelhető. Nincs palack, nincs címke. Könnyen megváltoztathatja a specifikációkat. Elfogadja a szervomotort, a zárt hurkú vezérlés alacsony hibás működési arányát érte el. Magas hatásfok. Gyors sebesség.

Munkafolyamat leírása

Üveg palackba → ellenőrizze → címkézés → stroke címke → késztermékek
Ha a címkézőgépben palackoz, először csípő helyzetben. A palack korrekciója, mielőtt belépne a nyomás mechanizmusába, a nyomás hatásmechanizmusa az, hogy a palack stabil legyen, sohasem haladjon előre. A pálcikajel pozíciója az érzékelő érzékelő jelén keresztül normál műveletet indít, kezdve a címkézést. az ütésig előre, az ütés címke a palackon lévő címke mindkét oldalán ragaszkodni fog, majd befejezi a címkézési folyamatot.

Főbb jellemzők

♦ Nagy teherbírású rozsdamentes acélból készült eloxált alumínium alkatrészek

♦ Az elektronikus alkatrészek világhírű márkák

♦ Képes lapos, ovális, négyzet alakú és kerek edények címkézésére

♦ Változtatható sebességű palackbetét elválasztó kerék

♦ PLC vezérlés és felhasználóbarát HMI

♦ A szervomotoros hajtás pontos és nagy sebességű, megismételhető címkézést biztosít

♦ A palack megfelelő rögzítéséhez felső stabilizáló / szállítószalag található.

♦ Automatikus szinkronizált címkefej és szállítószalag

♦ Az áramellátással támogatott webfelvétel

♦ Alacsony vagy hiányzó címkeérzékelés automatikus leállító rendszerrel a helytelen címkézés elkerülése érdekében

♦ Érintés nélküli fotószem érzékelők

♦ Címkeszámláló

Elérhető opciók

♦ Forró bélyegzővel ellátott kódoló (karaktereket közvetlenül a címkére nyomtat)

♦ Tiszta címkeérzékelők (képesek átlátszó címkék észlelésére)

♦ Körbefutó állomás

Műszaki adatok

IrányBalról jobbra vagy jobbról balra
Sebesség120–250 CPM (a termék jellemzőitől és az előtolási sebességtől függően)
Konténer átmérőjeH: 30-300mm W: 20-140mm
Konténer magassága55-400mm
Címke hossza15-300mm
Címke magassága10-150mm
A címkézés pontossága± 1mm (A termék jellemzőitől függ)
Címke orsó mérete320mm (max)
Címke magmérete76mm
Elektromos ellátás110 / 220V 50 / 60Hz 1PH 2500W
Súly310kgs
Dimenzió2800x1450x1500mm