Automatikus műanyag vizes lé palack hőre zsugorodó hüvely címkéző gép

Ez a zsugorfóliás címkéző applikátor funkció a palackon lévő PVC címke zsugorodására szolgál, italpalack-csomagmegoldáshoz, nemzetközi fejlett technológiához, fedi le a körcímkét a PET-palackon, majd forró zsugorodással rögzíti a palack testének kijelölt helyzetét.

A gép szerkezete kompakt, és alkalmas a különböző irányú és különböző magasságú gyártósorokhoz. A géprész a moduláris kialakítás kombinált tervezését fogadja el, és ésszerűvé teszi a gépet, a magasságbeállítás ingadozó motorokat alkalmaz, kényelmes az anyag cseréje, A vágófej speciális kialakításával pontosabban és megbízhatóbban készítheti el a filmet.

Automatikus műanyag vizes lé palack hőre zsugorodó hüvely címkéző gép

A széles körű vásárlók nagy sebességű kapacitásigényének kielégítése érdekében cégünk kutatási és fejlesztési osztálya nagy gonddal végez kutatásokat és fejlesztéseket ennek a terméknek, a VK-460EL gyártásának, amelynek legnagyobb sebessége akár 600-nál is nagyobb lehet. Üveg percenként; Ugyanez a fajta nemzetközileg fejlett technológiát is alkalmaz.

VK-460EL ez a modell kettős vezetési mechanizmussal. Felszerel egy új típusú címkeadagoló rendszerrel, dupla szervohajtással, nagy sebességű reakcióval és precíziós pozícióval.

a sebességváltó használata Kínában stabilabbá teszi a gépet és alkalmas a nagy sebességű gyártósor számára.

Alkalmazható palacktípusok: az ilyen típusú gép sebessége percenként 500Bottles-600Bottles; olyan élelmiszer- és italiparokra vonatkozik, mint a gyümölcslevek, teaitalok, tejtermékek, tiszta víz, fűszerek, sör és sportitalok, valamint minden egyéb palacktípus.

Automatikus műanyag vizes lé palack hőre zsugorodó hüvely címkéző gép

Műszaki paraméter

1.Bemeneti teljesítmény8kw
2.Bemeneti feszültség380V / 220VAC
3.Termelés hatékony500-600 üveg / óra
4.A gazdagép méreteL2500mm × W1200mm × H2200mm
5.A palack testének átmérője26-125mm
6.A Lable alkalmazható hossza30-250mm
7.A címke alkalmazható vastagsága0,13-0,35 mm
8.A papírcső alkalmazható belső átmérője5 〞-10〞 szabadon állítható

Automatikus műanyag vizes lé palack hőre zsugorodó hüvely címkéző gép

Műszaki jellemzők és alkalmazás:

1. Címke adagoló egység, fogadjon el dupla anyagú polcot, amely kényelmesebbé és gyorsabbá teszi a címke cseréjét. fénykép villamos ellenőrző címke és nincs palack vagy nincs címke, automatikusan állítsa le a gépet, és a riasztás jelzőfénye is megjelenik, az érintőképernyőn is megjelenik. Közben ultrahangos érzékelővel van ellátva, amely lehetővé teszi a címke adagolását stabil és folyékony, valamint elkerüli a címke hibahosszát, a címke blokkolását és egyéb problémákat, amikor a címke adagoló szervo továbbítja a címkét.

2. Kettős köríves szinkron szíjjal összehangolt motorral történő elfogadásával a műanyag mag-gumi gumiabroncsok szinkron módon tisztíthatók, és a címke öntése stabil. A csavartüskén lévő gátló eszköz hatékonyan ellenőrzi a hiba működését és biztosítja a középső oszlop biztonságát.

3. Palacktartó egység: Mechanikus sebességváltóval szerelték fel, hogy a pozícionáló szíjat mindkét oldalon meghajtják. Az egész palacktartó egység cseréje közben a lefelé és felfelé szélességet egy kézikerék vezérli, amelynek célja a szinkron és gyors beállítás.

Tisztító egység: Elektromos mozgással alkalmazva a kényelmesebb és gyorsabb beállítás érdekében.